in

ŠTA RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: BIKA IZDAJA, VAGA KRIVI SEBE A OVAJ ZNAK SE ZNA KAKO DA SE IZBORI SA TUGOM

Rak je tužan ako se oseća izostavljenim

Najveći okidač za tugu kod pripadnika ovog znaka je to da nisu prioritet nekome ko to njima jeste. Ne podnose osećaj da nisu bitni, potrebni ili voljeni, a da se oni istovremeno maksimalno trude i ponašaju korektno.

Tugu proživljavaju kroz žestoke epizode plača, česti su i fizički bolovi, kao i nervoza u stomaku, smanjen apetit, ali i kroz beg u poroke poput alkohola.

Lava rastužuje uzaludan trud

Ne postoji ništa što će tako jako izazvati tugu kod Lava kao situacija u kojoj su se uzaludno trudili oko nečeg ili nekog, a to im se ne priznaje i nisu ništa postigli. To ih dovodi u situaciju preispitivanja sebe i svojih sposobnosti, na što su veoma osetljivi. Tugu proživljavaju kroz očigledne ispade nervoze, besa i izbacivanje frustracija na drugima koji im ništa nisu skrivili.

Veoma će biti zahtevni i gladni pažnje od bližnjih, dok će drugima delovati hladni kao kamen. Često u tuzi glume mučenike, paćenike i žrtve, čak i kada znaju da su oni jedini krivac za novonastalu situaciju.

Devicu rastužuje bespomoćnost

Pripadnici ovog znaka ne vole da se osećaju kao da su nekome teret, a upravo tako se osećaju u situacijama u kojima su bespomoćni. Kod njih je osjećaj tuge začarani krug – izazove je situacija na koju ne mogu uticati niti je popraviti, a zatim su tužni jer su dopustili da ih to toliko pogodi.

Tugu proživljavaju kroz osamljivanje od drugih i kompluzivnim ponašanjem koje je beg od problema – na primer: preterano čišćenje, posvećivanje poslu, prejedanje, vežbanje…

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE PRETJERANE OSJETLJIVOSTI, SAMOIZOLACIJE I SAMOSAŽALJENJA

3 ZNAKA SA NEVJEROJATNOM INTUICIJOM: JEDAN VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU