in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019: NAPREDAK U KARIJERI, NOVA LJUBAV I NESLAGANJA SA VOLJENOM OSOBOM

DEVICA

POSAO

Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose koji su u prethodnom periodu bili u zastoju. Razrešićete nesporazume koje ste imali na tom polju. Sunce i Venera će između 8. i 9. Avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Kroz tajne kanale uspećete da nabavite neophodna sredstva koja su vam nedostajala da dovršite prioritetne poslove. Ostvarićete dobitke i uvećati vašu zaradu. Napredak ćete ostvariti u pregovorima iza zatvorenih vrata gde ćete zaključiti unosne dogovore i ugovore. Očekuje vas više uspeha ako se bavite oblastima zdravstva, pravnim poslovima i trgovinom na veliko. Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta. Dovršićete i one obaveze koje kasne sa rokovima. Istog dana će Merkur ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rešavanju unutrašnjih stvari u vašem radnom kolektivu. Najvažnije je da obratite pažnju na osobe koje su sklone mutnim radnjama i intrigama radi ostvarivanja lične koristi, jer bi vam mogle naneti štetu. Sa takvima ćete prekinuti poslovanje.

Venera će biti u konjunkciji sa Suncem sredinom avgusta. Ovo je pravo vreme da započnete sa akcijama koje su od veće društvene i humanitarne koristi. To će vam doneti naklonost klijenata, a uticaće pozitivno i na vašu popularnost i uvećanje obima posla. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u vaš znak. Pokazaćete više inicijative u rešavanju komplikovanijih radnih zadataka. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, kao i vaš osećaj za sklad, lepotu i vrednosti. Imaćete jaku motivaciju da se probijete i dođete do izražaja u ličnim nastupima. Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, dizajna, administracije i industrije. Pokrenućete nove projekte ulaskom Merkura u vaš znak.

Nezaposlene Device će imati velikog uspeha u nalaženju stalnog zaposlenja. Najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja pružiće im se u oblastima zdravstva i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce i venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam sklad u porodičnim odnosima. Više vremena ćete provoditi u svom domu i posvetićete svoje vreme i pažnju voljenoj osobi i članovima uže porodice. U dogovoru sa partnerom ulepšaćete vaš zajednički dom kupovinom nečeg novog.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme sa partnerom kojeg ste imali manje nego što ste želeli u prethodnom periodu. Merkur će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poverite partneru mnogo toga o čemu ste ranije ćutali. To će poboljšati vašu komunikaciju i bliskost.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se povremeno viđate priznaće vam da je zaljubljena u vas ali će problem predstavljati činjenica da nije slobodna, tj. da je u vezi ili braku, što nema snage da promeni. Predložiće vam da pokušate tajnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li da pristanete, jer ćete imati utisak da to neće funkcionisati. Nakon nekoliko intimnih susreta, shvatićete da ste postali previše bliski i da se dobro slažete, pa ćete ući u tajnu vezu. Nećete imati velika očekivanja i bićete ispunjeni.

Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu sa kojom su pre toga bili u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete da se i vi dopadate vašoj simpatiji. Nakon samo jednog razgovora na tu temu ćete preći granice prijateljstva i postati intimni.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih vežbi. U protivnom ćete brzo da se umarate i imaćete česte padove energije. Moguće su i meteoropatske smetnje, kada je nagla promena vremenskih prilika. Potrebno vam je što više boravka u prirodi, na čistom vazduhu. Plivanje, šetnje i svakodnevna psihofizička relaksacija održavaće vaše zdravlje stabilnim.

Vaša ishrana treba da sadrži više hranljivih materija kako bi vaš organizam mogao da bude u potrebnom balansu. U tu svrhu svakodnevno možete da uzimate musli, ovsene i heljdine pahuljice sa mlekom ili jogurtom, razne voćne salate, kuvani krompir, masline, sir i urme, kao i voćne šejkove. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

9, 14, 17, 22, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JULI 2019: DANAS OČEKUJTE BUĐENJE EMOCIJA I POČETAK NEČEG NOVOG

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JULI 2019: DANAS PREOVLADAVA ISTINSKA POTREBA DA UGODIMO SEBI U NEČEMU ZA ČIM ŽUDIMO