in

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Inovator i poduzetnik, čiji su automobili Nevera i Bugatti na pisti brži od aviona Rafale prije polijetanja, tipičan je Vodenjak, znak glasovit po vizionarskom duhu. Za njega će 2023 biti prilično stresna jer se neki planovi neće odvijati kako je zamislio. U razdoblju od lipnja do listopada dobit će priliku otkloniti poteškoće i vratiti se na pravi put. TARA ROSANDIĆ (2. veljače 1988.) .

Pred zanosnom brinetom, koju gledamo na malim ekranima u ulozi Ane u TV seriji “Blago nama”, pomalo je izazovna godina u kojoj se neće sve događati kako je planirala. Prva polovina 2023 donijet će joj nepredviđene okolnosti, no zato će tijekom ljeta uspješno riješiti odnose i situacije koji su joj onemogućavali da krene dalje.

Kao i uvijek, znaš što želiš, a iza tebe su zahtjevne godine u kojima si to još više realizirao/la. Na tim temeljima ćete nastaviti. Dvije pomrčine (30. travnja i 8. studenog) u Biku i u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece vjerojatno će donijeti iskušenje ili promjenu na spomenute teme, ali uz vaš dobar plan sve će ići glatko.

Kako je Uran u kombinaciji s njima, očekujte neočekivano, ali dobro za vas (jer je isti planet u trigonu u vašem znaku). Zato im se nemojte opirati, već prihvatite promjene jer će one dugoročno biti dobre. Sve ostalo što se tiče privatnosti bit će u redu. Dugi boravak Venere u vašem znaku (od početka godine do 7.3) učinit će vaš privatni život zaista bogatim. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i ponovno od 11.12. do kraja godine.

Praktikujte svakodnevne fizičke vežbe, makar i običnu šetnju u prvoj polovini godine jer će vam biti neophodna dobra fizička kondicija kako bi vaš imunitet bio stabilan. Pravila ishrana i zdrav način života će vam biti od velike koristi. Drugi deo godine vam je promenljiv. Bićete podložni tegobama sa krvni pritiskom, probavnim smetnjama i pojačanom umoru.

Zdrav način ishrane vam je važan u narednih godinu dana. Potrebno je da izbacite iz ishrane sve što spada u brzu hranu, kao i mesne delikatese, slatkiše i grickalice. Od povrća jedite brokoli, spanać i beli luk. Ribu pripremajte često. Potrebne su vam integralne žitarice, jogurt, orasi i masline. Od voća jedite borovnice i pomorandže. Sok od limuna pravite često. Srećni brojevi: 6, 11, 17, 22, 25.

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje