in ,

ZAGLEDAJ SE I RAZMISLI: OKO KOJE IZABEREŠ POKAZAĆE TI ŠTA SE ZAPRAVO KRIJE U TVOJOJ DUŠI

Šesto oko

Duboko u sebi ste osjetljivi, uočavate sve i ništa ne zaboravljate. U dobrom ste skladu sa svijetom i ponekad i najmanje sitnice mogu da utiču na vas. Lako vas je nasmijati ili rasplakati. Ne pokazujete svijetu koliko ste krhki i lako predvidite šta će da se desi.

Sedmo oko

Duboko u sebi vi ste vatreni, energični i strastveni. Ne postoji ništa suptilno o vama. Imate gomilu mišljenja, odlučni ste i ne pokazujete svijetu koliko ste nestrpljivi. Imate mnogo energije i zbog toga ste često nervozni. Često pravite dramu u svojoj glavi.

Osmo oko

Vi ste duboko u sebi ekscentrik i imate neobična vjerovanja i interese. Ne marite mnogo za pravila i tradiciju. Stvarate svoj put ispred sebe i pokazujete otvoreno svijetu ko ste. Nemate šta da krijete i svijet slobodno može da vam sudi. Želite da su drugi poput vas.

Deveto oko

 

Duboko u sebi vi ste intuitivni i razumete dobro ljude i svet oko sebe. Vi znate mnogo i to možete pročitati na tuđim licima. Uvijek znate kada neko laže i dobro čitate osobe. Znate takođe kada neko pokuša da manipuliše vama, kao i kada vi treba da manipulišete.

OSOBE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU STALNO OSUĐUJU DRUGE

KAKO IZGLEDAMO PO HOROSKOPU: OVNA ODAJE PISKAV ZNAK, BIKOVI IMAJU DEBLJI VRAT