in

ZAŠTO ZA RAKA SVI MISLE DA JE NAJVEĆI SLABIĆ U HOROSKOPU?

Četvrti horoskopski znak, pasivan i ženski. Postoje stvari koje se vrlo često zaboravljaju kada se o njima govori kao o “slabićima koji su zaslepljeni emocijama”.

Njihova osnovna slabost se pripisuje tome što je Mesec kao vladar, telo koje najbrže promeni znak pa se shodno tome i raspoloženje Rakova često menja, što doprinosi utisku nepostojanosti. Međutim, Rak je daleko od slabog i nepostojanog, a o neodlučnom da i ne govorimo! Kada se Rak uhvatiti nečega neće odustati dok to ne dobije.

Po cenu svega je spreman da sačeka svojih pet minuta, a često i emotivno ucenjuje i dođe do željenog. Od malena, dete Rak će znati kako da ostvari zacrtano. Magične su njegove suze i nema tog srca koje ne bi bilo osvojeno. Mali Rak će vas opčiniti svojim krupnim okicama i dugim uvijenim trepavicama.

Pogledaće vas s takvom prodornošću – i gotovi ste! Spremni ste mu sve ispuniti … U nekoj lošijoj varijanti će vam probiti uši svojim plakanjem! Intenzitet je nesnosan pa i najtvrđi pokleknu, bar ako im je sluh mio! Rak je kralj u svom domu i to je neprikosnoveno mesto koje brani do poslednje kapi krvi!

Probajte ga ugroziti i videćete šta je snaga otpora! Braniće se jače od najmoćnije vojske, jer vlasništvo smatra svetinjom. Što je njegovo to je samo i isključivo njemu dostupno, pa svoj prostor i intimu retko deli.

Rak ima svoj uzak krug prijatelja za koje bi život dao, a svi ostali će osetiti da baš i nemaju šta da traže u njegovom posedu. Rakovi se užasavaju iznenadnih “upada” i nenajavljenih poseta pa će jasno dati do znanja da im ne dolazite u nezgodno doba. Znaćete da s ovim ljudima morate ispoštovati red.

Na poštovanje će vam jednako – pa čak i više, uzvratiti, inače ne očekujte ni mrvu tolerancije, jer on svet posmatra samo iz svog ugla. Ne može da shvati nepostojanje reda i nonšalantnost. Nikada neće shvatiti one koji u hodu menjaju pravila. Formalista je i ne prija mu haotičnost i prevelika neposrednost. S ovim ljudima morate postupno uspostavljati odnos poverenja i uvažavanja.

Tek posle dužeg razdoblja poznavanja će početi da vam se otvara, a kada vas bude počastio dogodovštinama iz svog detinjstva ili informacijama o svojoj ljubavi, znajte da ste ušli u uzak krug ljudi koje zove prijateljima. Tada ste postali pravi sretnik, jer ćete imati osobu koja će za vas biti dostupna 24 sata 7 dana u nedelji. Nema te sile od koje jedan Rak ustukne, ako mu napadnete člana porodice ili bliskog prijatelja.

Preemotivnost mu je glavna boljka pa će sve što im se uputi kao primedba shvatiti kao atak na svoju ličnost i povući se u svoju ljušturu iz koje ih je teško vratiti. Ambicija im je visoka, a svako sprečavanje ga duboko frustrira i u stanju je da povredi, kako sebe tako i druge. Disbalans u emocijama će se momentalno reflektovati na zdravstveni segment pa će prvo stradati želudac.

HOROSKOPSKI ZNAK ČIJI OSMEH SVAKOG UHVATI U LJUBAVNU MREŽU

MOŽDA VAM JE SMIJEŠNO ALI JE ISTINA! SLUŠAJTE SVOJE TELO: KAKAV VAM JE PRDEŽ, TAKVO VAM JE ZDRAVLJE!