in

ŽENA, MAJKA, KRALJICA: ŽENA STRELAC JE SAVRŠENA, ALI NIKAKO JOJ NE SMETE URADITI OVO

Izbegnite!

Ukoliko u svom životu imate ženu Strelca znajte da su one pravi biser pa ih tako i tretirajte. One zauzimaju posebno mesto u astro svetu zbog svoje pozitivnosti i neustrašivosti.

Ona čeka pravog!

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima.

Emotivno je uzdržana!

Žena Strelac je obično totalna suprotnost od svog partnera: čak i kada nema konkurenciju sa kojom bi se nadmetala, žena Strelac ima poteškoća da pokaže svoju privrženost partneru zato često bude proglašena frigidnom. O njoj se često misli da je emotivno uzdržana.

Žena, majka, kraljica…

On mora biti zreo, dosetljiv i otvoren za pustolovine. Nije potrebno da bude bogat, mada bi to pomoglo… Za nju on će biti njen vitez, princ iz njenih devojačkih snova

Ona je dobra majka, mada ponekad ume da bude preterano stroga prema svom potomstvu. Sa druge strane, ona teži ka tome da razmazi svoju decu igračkama i nagradama, pa je moguće da se ta deca tokom puberteta suoče sa društvenim problemima.

Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strelcem, Vagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije: poslovna žena, muzičar, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa, pilot, džokej…

I za kraj, nikada je ne pitajte gde je bila i sa kime, ona voli slobodu, a vi joj možete verovati. Ograničavanje slobode za nju nije opcija.

OVA 3 ZNAKA GARANTOVANO SU PRAVA PROPAST AKO SE ZALJUBITE

7 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SE SLAŽU SAMO U KREVETU: VEZA? NE! KREVET? OOO DA!