in

Žene u horoskopu: OVAN – Saosećajna, plemenita, uporna ali nije sklona da se vezuje za jednog muškarca

Žena ovan, voli osećaj da je nekome potrebna pa nije retkost da često igra na „kartu“ velike ali ipak lažne požrtvovanosti i saosećajnosti prema nekom muškarcu koji nije dovoljno stabilan i jak kao ličnost i koji u ženama traži oslonac i stabilnost koju sam sebi nije sposoban da obezbedi.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku ovna?

Žena u znaku ovna voli neposredne i direktne muškarce koji umeju da preuzmu inicijativu, i koji se kao ni ona sama ne stide da pokažu iskrene emocije i nastupe bez ikakvih „zadnjih“ namera ili podlih ciljeva.

Iako nije retkost da se žena ovan zaljubi u muškarce koji su fizički lepi i za nju u neku ruku često „nedostižni“, kako sama nema komplekse i nije sklona da sebe klasifikuje kao manje atraktivnu ili manje vrednu od bilo koga drugog, u takvim situacijama ipak postaje pomalo nervozna i nesigurna, pa je sklona da svoje nezadovoljstvo ispoljava kroz preteranu nervozu i kajanje zbog sopstvene nepromišljenosti i lakomosti.

Žena ovog znaka veoma je samosvesna i sigurna u sebe, tako da može uspešno da zavede svakog muškarca koji joj se dopadne, jer je veoma neposredna, šarmantna, duhovita i sasvim kompletna kao ličnost, da joj retko koji pripadnik suprotnog pola može odoleti.

Žena ovan u svojoj prirodi ima jednu dozu nestalnosti i nemirnog duha, pa je vrlo netolerantna prema muškoj površnosti, laskanju, lažima i neveri bilo koje brste i nije retkost da dugogodišnju vezu ili bračnu zajednicu raskida bez dvoumljenja i da se više za sobom „ne okreće“.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku ovna su – muškarci koji su kompatibilni za emotivne odnose ili pak za bračnu zajednicu sa ženama rođenim u znaku ovna su predstavnici astrološkog kardinalnog znaka vage; vodolije; blizanaca; strelca ili lava.

Sa druge strane muškarci u znaku ovna, raka, riba ili jarca nikako ne predstavljaju poželjnu kombinaciju sa ženama u znaku ovna jer su im karakteri veoma kompleksni i puni suprotnosti i nisu retki konflikti, sukobi i nerazumevanje.

Žena rođena u znaku ovna kao prijatelj

Žena u znaku ovna je u prijateljstvu vrlo darežljiva ali u isto vreme vrlo zahtevna i sklona da svoje potrebe stavlja ispred potreba svojih prijatelja i bliskih osoba.

Žena ovan je odana i verna kao drug i prijatelj, i spremna je da bude puna topline, pažnje i razumevanja pod uslovom da time ne ugrožava svoje lične potrebe, svoje vreme ili pak svoj lični mir i zadovoljstvo.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. JANUARA 2023: Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji ili ćete ostati sami

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć