in

NI HUREM, NI ŠEHERZADA: OVO JE NAPLAĆENIJA TURSKA GLUMICA IKADA

Ne postoji partner u seriji sa kojim je glumila, a da je nisu povezivali sa njim. Važi za najljepšu, ali i najplaćeniju tursku glumicu sa honorarom od 30.000 eura po epizodi.

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

– Serija je puna iznenađenja. Veoma je neobična, pomalo zastrašujuća, ali veoma realna. Donosi duh daleke Azije, koji je čak i nama pomalo stran. Zbog toga mi je rad na ovom projektu bio posebno zanimljiv – poručuje Dereova, koja u seriji MAJKA igra učiteljicu, bezrezervno posvećenu svojim učenicima. Tema serije, otkriva Džansu, je nasilje u porodici.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

NE PROPUSTITE PROČITATI I OVO: GDJE GOD SE POJAVE, GLAVNA SU ATRAKCIJA: ON IMA 221 CM A ONA 161 CM

– Moj lik povezuje se sa sedmogodišnjom djevojčicom koja je žrtva porodičnog nasilja, a koju tumači mlada Beren Gokjildiz (Beren Gökyıldız). U želji da joj pomogne, ona kidnapuje djevojčicu i na taj način dolazi u sukob sa cijelim sistemom – objašnjava radnju Džansu, ističući da je serija specifična i po tome što će se ona kao glavna glumica pojaviti samo u jednom dijelu.

– Ona će glumiti moj lik poslije izlaska iz zatvora, u epizodama koje za zadatak imaju da dočaraju snagu majčinske ljubavi. Ako niste znali, na svijetu postoje tri vrste ljudi – muškarci, žene i majke. Ova serija naučila me je tome, i nadam se da ću i sama uskoro iskusiti tu najiskreniju ljubav na svijetu. Onu koju majka osjeća prema svom djetetu, priča nam Džansu.

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

NE PROPUSTITE PROČITATI I OVO: NEPOZNAT ŽIVOT NAJPOŽELJNIJEG TURSKOG GLUMCA: “RIJEŠIO SAM SE TERETA”

Lijepa Turkinja rođena je 18. oktobra 1980. u Ankari, njen otac je trgovac, a majka nastavnica…. Kao tinejdžerka željela je da se bavi baletom i plesom, ali je bila previsoka pa se posvetila manekenstvu. Dugo se bavila manekenstvom pa joj je moda pomalo dosadila i danas uopšte ne prati trendove. U ormaru ima najviše farmerki i jednostavnih haljina. Voli jesti i kuhati, a spašava je, kaže, to što priprema mnogo povrća, te ne voli slatko, pa nikada nije morala na dijetu. Bila je druga pratilja miss Turske 2000. godine, ali sama nema preveliko mišljenje o svom izgledu.

Nastavak na narednoj strani…

HOROSKOP BEZ DLAKE NA JEZIKU: ISTINA O TAŠTINI JEDNE VAGE, HEDONIZMU BIKA I OVISNOSTIMA RIBE

EVO ŠTA ON RADI NA FACEBOOKU? LAVOVI SVIMA I SVE LAJKAJU, RAKOVI SU ODMJERENI, STRIJELCI UŽIVAJU U OVOME