in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2020: OSLOBODITE SE STEGA KOJE VAM NAMEĆE DRUŠTVO, IZAĐITE IZ KALUPA

Mesec i dalje jezdi znakom Vodolije, sugeriše da ostanemo autentični i ponosni na to. Oslobodite se stega društva, ne dozvolite da vas ukalupi, stvarajte sami svoj oklop i budite drugačiji od drugih. Najvažnija je vaša sreća, a ona se postiže samo ako ste ispunjeni i zadovoljni iznutra i vlasnik ničim ugrožene slobode…Budite svoji. Lep dan želimo.

Ovan


POSAO
Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Bik


POSAO
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
LJUBAV
Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Blizanci


POSAO
Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.
LJUBAV
Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2020: MISLITE BRZO, GREŠKE SU MINIMALNE

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. JANUARA DO 2. FEBRUARA 2020: MOŽDA ĆE VAM IZGLEDATI KAO DA VAM LJUBAV SVAKO MALO IZMIČE IZ RUKU