in

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Otvaranje novih mogućnosti, vreme je da se pogledate u ogledalo…

Ovan – Borba sa samim sobom

Horoskop septembar 2023 poručuje Ovnovima da će moracti da se bore sami sa sobom. Vaš izazov ovog meseca će biti – ostati dosledan svojim ambicijama i željama i ne odustajati.

Iako je mesec ispunjen prilikama i zagarantovanim dostignućima, sve to može proći pored Ovnova, jer će oni iznenada postati kukavice i odustati baš u presudnom trenutku. Bićete pesimičniji nego inače i svaku priliku ćete posmatrati kroz prizmu mogućih neuspeha, a ne onoga što biste mogli ostvariti i dobiti.

Najgore je što nećete ni uzeti u obzir to da možete uspeti, već ćete po inerciji reći i misliti “ne”.

Primer – Može vam pasti na pamet da bi trebalo više vremena da provodite na svežem vazduhu i u prirodi, jer je to dobro za vaše zdravlje. U nekom momentu, dobijate poziv da pomognete u berbi grožđa ili voća na obližnjem imanju. Vi ćete odmah videti nedostatke ovakvog predloga i razmišljaćete: “Ko će sad ustajati u 5 ujutru i klackati se do tamo, pa onda brati voće ceo dan…”.

Odustaćete u momentu, iako je upravo to ono što vam je potrebno. Iako biste i zaradili neki dinar više i s ponosom izneli taj voćni kolač u vikend druženju s prijateljima… Ne, vi ćete to sve propustiti jer o dobrobitima niste ni razmislili.

Sve to će sa sobom nositi i mnogo frustracija i nezadovoljstva koje možete kanalisati ka dragim ljudima. Bilo bi mudro da u septembru uložite malo napora i izborite se sa ovakvim stavom i inertnim ponašanjem.

Mala pobeda nad samim sobom će dovesti do većih. Shvatite ovo kao izazov da radite na sebi. To je možda i najveća lekcija koju su vam zvezde pripremile za ovaj mesec.

Ako vas uhvati lenjost, možete propustiti nešto važno u životu, krenuti pogrešnim putem i na kraju završiti tamo gde ste bili i u avgustu. Izađite iz sobe i dajte otpor vetru koji snažno, ali dobronamerno duva. Uostalom, nije jači od vas!

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2023: Neprijatelj, udovica, gubitak

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća