in

HOROSKOP ISTINE: KAKVO JE ZAISTA TVOJE PRAVO LICE KADA PADNU SVE MASKE

JARAC

Pravi pravcati gonič robova, veruje u sudbinu do zadnjeg slova, reč ”oprosti” ne postoji u njegovom rečniku. Možete da živite pored Jarca ceo život, da budete u braku sa pripadnikom ovog znaka, a nikada nećete saznati šta imaju da vam kažu.

Ne znaju da iskažu osećanja rečima, tako da vas umesto ”volim te”, često dočeka ”ajde idi bestraga”. Prodali bi dušu za društveni status.

Jarac je kukavica koja beži glavom bez obzira čim je rizik veći – bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto što radi i radiće ceo život.

Ako i uspete da ga uhvatite Jarca kako biste mu se osvetili, ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njegovom licu dok ga gazite – jer evo druge ključne stvari u vezi njih: oni su emotivno nepismena stvorenja.

Jarac je nesposoban da pokaže svoje emocije, a kamoli da ih prima ili pruži. Kada se podvuče crta, on je previše spora, mračna i siromašna osoba da bi sa njom osetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice, jer ćete u nekom trenutku shvatiti da vama dominira neko ko ne vredi i ne može ništa da vam pruži..

Ali, postoji izuzetak ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu , zgrabite je i ne puštajte, jer ste našli čisto zlato.

VODOLIJA

Razuzdan slobodnjak koji kroz život 500 puta izgubi sebe. Vodolije bi bile prijatelji svakome, ali im na kraju to ne pođe za rukom, tako da prevare one koji su najviše učinili za njih. Večito zabadaju nos u privatni život drugih, a samim tim vas verovatno ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše špijuna CIA-e upravo u znaku Vodolije.

Oni će učiniti sve za prijatelja u jednom trenutku, ali će sve to prebrojati. Svoje laži su skloni da podmetnu drugome, najkraće žive, jer život bez odgovornosti donosi ranu smrt.

Kažete da vas je Vodolija lagala? Ona? Ni slučajno! Šta je laž? To ne postoji. To je iluzija. Postoje samo različiti pogledi na istu stvar, treba imati otvoren um i razumevanje prema onome što je različito od onoga kako vi shvatate stvari, rekla bi vam Vodolija tada.

Pripadnici ovog znaka ne veruju u horoskop. Suština Vodolije je da je uopšte nije briga za vas, ne interesuje je šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kog je uopšte sa vama je taj što misli da ste čudak i to je dovoljno da se kotirate visoko u njenim očima, budući da sebe smatra neshvaćenomm, posebnomm i ekstraordinarno vrednom osobom.

U suštini, Vodolija je okrenuta samoj sebi i sa lošim ”tripom” u glavi.

RIBE

Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da neko dođe i uteši ih, ne mogu ništa bez tuđe pomoći, a čak i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju te gnjave ljude okolo.

U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako opet. Ribe ne lažu, to nije moguće, jer im vera to ne dozvoljava.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2018-TE: DJEVICA ZATVORENA, STRELAC VESEO, ŠKORPIJA UŽIVA U HARMONIJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI SUMNJE U SOPSTVENE MOGUĆNOSTI, DAN KAO STVOREN SA SAMOTNJAKE I OSOBENJAKE