in

KOJA JE GLAVNA KARAKTERISTIKA VAŠEG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Ukoliko ste od onih koji žive po horoskopu, ili koje ova vrsta zabave uveseljava, onda ste na pravom mestu. Svaki horoskopski znak je specifičan, a mi smo glavne karakteristike izdvojili na fenomenalnim majicama domaće proizvodnje, koje će vam mnogo toga otkriti o vama, ili vama dragim osobama.

Ovan

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više, možda neki kolačić?

Vaš moto je: Uvek glavom kroz zid – Poješću sve kolačiće

Bik

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem, ili možda rogovima?

Vaš moto je: Ili će ti život biti cveće – ili tebe više biti neće

Blizanci

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnog sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje, ali zapamtite: Uvek ima potencijalnih.

Vaš moto je: Bla, bla, bla – Šarmantna i u centru pažnje

Rak

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe ćete biti skloni da idealizujete voljenu osobu, a onda se glasno smejati sami sebi.

Vaš moto je: Glasno se smejem – nekad plačem, obraze da zagrejem

Lav

Vaša mašta može stvoriti sve ono čega nema, ali kad se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrnuti između voljene osobe i jednog člana svoje porodice. Dovoljno je samo da izađete i zanosnu zabacite grivu.

Vaš moto je: Najbolja sam mačka – zabacim grivu i uživam u pivu

Devica

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene, na primer: da niste fatalni.

Vaš moto: Gde sam ja, tu je scena – pritajena fatalna žena

Vaga

Na pametan način uspećete da spojite lepo s korisnim. Drugoj strani svideće se vaš smisao za detalje. Partner će isto tako zauzeti prijateljski stav i utešiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života. Samo da se odlučite između lepog i korisnog.

Vaš moto: Nisam ja neodlučna, nego imam previše izbora

Škorpija

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pri tom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje. Dakle, planula je ljubav!

Vaš moto: Mnogo lako planem – puknem kao balon pa stamen

Strelac

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako bi se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće pak povećane zahteve na temu nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate. Zato što ste vi možda neuhvatljivi?

Vaš moto: Nisam ja neuhvatljiva – pogrešnu strelu koristiš

Jarac

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče, istina, nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Ili čaša vina?

Vaš moto: Volim što sam klasa – daj to vino

Vodolija

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu. Možda tolika predanost ipak nije dobra?

Vaš moto: Posvetim se al’ džaba – maštam more, ja i keba kraba

Ribe

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra. Bolja nego čekanje.

Vaš moto: Evo čekam princa – bavim se aktivno čekanjem

DVA SATA NEDELJNO VJEŽBANJA PRAVE NEVEROVATNU RAZLIKU ZA VAŠE ZDRAVLJE

(RIBE) ŠTA VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA