in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

RIBE

LJUBOMORA-DETE-ČEŽNJA

Ljubav

Nestabilan I promenljiv odnos sledi Ribama u vezama I brakovima početkom aprila meseca. I vi I partner ste nesigurni, opterećeni I nekim ličnim problemima, ali I sumnjama u vernost druge strane. Na svu sreću, sve ono što vas muči moguće je rešiti I razrešiti polovinom meseca I ponovo probuditi lepe emocije I strast između vas dvoje.

Što se tiče slobodnih, vi ste svakako željni nekih novih ljubavnih početaka, ali vrlo ste oprezni I ne otvarate se tek tako lako. Udvarača će biti, bar je to sigurno, a da li će se nešto zaista I konkretnije dogoditi – zavisi samo od vas. Moguće je da će makar strasti proraditi….

Posao

Dosta problema u poslovnom segmentu, pogotovo ako ste od skora promenili firmu ili počeli da radite na drugom radnom mestu. Kao da vam je teško da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete, a često ćete imati utisak da vam neki od njih I rade iza leđa.

Polovinom meseca ipak vam stoji rasterećenje I lakše okolnosti. Neke promene očekujete I nadate im se, ali polako postajete svesni da će za njih trebati dosta vremena. Po pitanju finansija, imaćete dosta opterećenja I troškova tokom aprila.

Zdravlje

Mentalna, psihička iscrpljenost. Potreban vam je odmor I rasterećenje. Pokušajte da uradite nešto po pitanju stresa I mentalne napetosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate