in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2021: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

VODOLIJA

DETE-LJUBAV-NEŠTO NOVCA

Ljubav

Potrudite se samo da komunikacija sa voljenom osobom ili bračnim partnerom bude kvalitetna, otvorena i iskrena – i nemate razloga za brigu tokom ovog decembra. Provodite što više vremena zajedno jer vam ta atmosfera, kao i okruženost pozitivnim ljudima povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Oni koji su usamljeni itekako će biti pogledani od strane ljubavi tokom decembra. Više osoba će biti oko vas, ali ćete vi umeti da prepoznate koja je ona prava i da joj se okrenete. Ovo je vreme kada možete okrenuti novu životnu stranicu i jako se zaljubiti! Uživajte!

Posao

Čini mi se da će vam ili misli biti na nekoj drugoj strani, ili će vas pak poneti pretpraznično raspoloženje – u svakom slučaju često ćete tokom decembra samo otaljavati ono što morate i gledati da što pre zbrišete sa posla. Vodite računa da ovim ponašanjem ne napravite problem sebi, ali i da ne propustite da uradite stvari koje su vam od značaja….Imate dobre poslovne šanse, ne spavajte – koristite ih!

Zdravlje

Neodgovorno ponašanje može biti prisutno i po pitanju zdravlja. Oblačite se adekvatno vremenskim prilikama, vodite računa i o ishrani, ali i o odmoru i fizičkoj aktivnosti.

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: VREME JE DA KONAČNO UPOZNAŠ LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK