in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2023: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

RIBE

MISAO-SVEŠTENIK-DAR

Ljubav

Nisu ove karte loše što se ljubavi tiče, samo su pomalo statične I neaktivne. Šta bi to moglo da označi? Pa na primer – da će odnos sa partnerom biti korektan, ali da se vi lično nećete osećati kao da dobijate baš sve ono što vam je potrebno da biste bili mirni. Ili na primer – da će se mnogo vrteti oko obećanja I zamisli, a ispunjenja će biti samo delimična. Savet – uživajte u svakoj lepoj reči I sitnici sa osobom koju volite – možda vam je potrebno više, ali trenutno to nije moguće. Slobodne Ribe – oko vas se motaju različiti “profili” udvarača – sve vam ovo prija, ali niko da se baš u potpunosti uvuče u vaše srce….

Posao

Mali zastoji, sitni problemi, neka mala čekanja – ništa strašno i ništa što se ne može vrlo brzo prevazići. Generalno gledano – vaše su pozicije stabilne, imate podršku onih koji su iznad vas i ne postoji pravi razlog za brigu. Šta više, tamo pred kraj meseca možete dobiti neku formu napredovanja ili povećanja finansijske nadoknade za rad. Ako ništa drugo – taj period je dobar da budete opušteniji po pitanju zarada.

Zdravlje

Statični ste, čini mi se i da po pitanju nekih namirnica (naročito slatkiša) umete da preterate. Potrebno vam je više šetnje i boravka na svežem vazduhu, u prirodi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. FEBRUARA DO 5. MARTA 2023: Oni koji još traže srodnu dušu tako bi mogli naići na ljubav