in

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: OČEKUJU VAS VEEEELIKA IZNENAĐENJA

Foto: Damir Bošnjak

Rak

Jurnjava za karijerom i ambicijama za budućnost imat će prednost nad ljubavnim životom i obitelji. Ne smijete zanemariti obitelj tijekom retrogradnog Merkura. Socijalne vještine bit će vam važne i željet ćete pomoći drugima. Briga za druge dominirat će u odnosu na brigu za sebe.

Pažnja će vam biti usmjerena na razvoj karijere, zdravlja, fizičkih i ljubavnih odnosa. Susretat ćete se s izazovima na poslu do 22. prosinca. Ne trebate biti odsutni na poslu do tada. Oni koji traže posao putem interneta ili društvenog povezivanja imat će uspjeha.

Imate odličnu intuiciju kada su financije u pitanju što će utjecati na vaše planove za budućnost. Zarada će dolaziti samo od posla do 22, a onda ćete imati dodatne prihode.

Oni koji trenutno nisu u vezi mogu očekivati romantičan susret. Romantiku također mogu očekivati ljudi u braku. Mogući su konflikti s partnerom pa ćete morati pristati na neke kompromise kako biste zadržali mir.

Lav

Naglasak će biti na psihološkim i obiteljskim pitanjima. Karijera i osobne ambicije neće biti u fokusu tijekom ovog mjeseca. Bit ćete više preokupirani prošlošću nego planovima za budući razvoj.

Morate imati na umu interese drugih i kontrolirati samopouzdanje. Potrebna vam je podrška drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Poslovne potrebe će biti teške nakon 22. prosinca, morate se nositi s brzim tempom na radnom mjestu. Potrudite se poboljšati karijeru uz pomoć društvenih veza. A ako ste u potrazi za poslom uspjeh je moguć nakon 23.

Financijska situacija će biti dobra, posebno do 12. prosinca. Ovo je dobar period za investicije. Odličan period za veze i ljubav, ali i trudnoću. Bit će dosta zabave i druženja. Samci će imati priliku za nova poznanstva nakon 22, vjerojatno na poslu.

Zdravlje će vam biti dobro, imate dosta energije i bit će vam se teže opustiti. Čuvajte se i štedite energiju. Zbog dobrog zdravlja poboljšat će se i vaša atraktivnost.

Djevica

Emocionalna sigurnost dominirat će tijekom ovog mjeseca. Karijera i ambicije za budućnost neće biti u fokusu. Kuća obitelji će biti dominanta, a obiteljski poslovi će biti na radaru. Može doći do promjene prebivališta ili renoviranja kuće. Bit ćete sretniji gledajući svoje prošle uspjehe nego da pravite planove za budućnost.

Socijalni aspekt vašeg života postaje sve istaknutiji. Oslanjate se na druge i vaše socijalne vještine trebaju se popraviti. Potrebna vam je suradnja i konsenzus. Od najveće važnosti je fleksibilnost da se prilagodite situacijama i ljudima.

Astrološka predviđanja u prosincu 2018. godine predviđaju da će na radnom mjestu biti kaosa i to će rezultirati promjenama u vašoj karijeri. Korporativna struktura vaše kompanije pretrpjet će značajne promjene.

Novac se može ostvariti od poslova vezanih za nekretnine. Morate biti inovativni da biste poboljšali svoju zaradu ovog mjeseca. Financijski prosperitet će biti odličan do 21. prosinca. Tijekom ovog perioda, zarada će biti laka i uživat ćete u njoj.

Bit će zabave i romantike u obiteljskim odnosima. Samci će ovog mjeseca moći pronaći ljubavne partnere. Na vašem ljubavnom polju doći će do velikih promjena. Poslije 22. ćete uživati u potrazi za zadovoljstvom i rado ćete ići na odmor. Možda ćete čak i biti spremni planirati dijete.

Horoskop Djevici predviđa da će zdravlje biti problematično do kraja retrogradnog Merkura. Morate se dovoljno odmarati i sačuvati energiju kako biste ostali u formi. Zdravlje se može poboljšati redovnim masažama.

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN OSVAJA, BIK ORGANIZUJE, LAV RANJIV