in

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: OČEKUJU VAS VEEEELIKA IZNENAĐENJA

Foto: Damir Bošnjak

Ovan

Vaš fokus će biti na karijeri tijekom ovog mjeseca. Svjesni ste osobnih i društvenih odgovornosti i poduzet ćete nešto kako biste ih ispunili. Koncentrirajte se na planove za svoju budućnosti i planiranje strategije kako ćete ih ispuniti.

Vrijeme je da postanete agresivniji kako biste poduzeli neophodne radnje i dostigli željeno. Nema potrebe da ovisite o drugima. Ovo je mjesec za pozitivnu promjenu. Planete su vam naklonjene i pružit će vam potrebnu snagu kako biste lako dostigli svoje ciljeve. Očekuje vas puno akcije i uspjeha.

Fokus će vam biti usmjeren na karijeru, duhovnost, unaprjeđenje znanja, putovanja, ljubav, veze i društvene događaje. Na polju posla će vam biti burno, imat ćete više obveza zbog svojih upravljačkih mogućnosti. Ovo će vam otvoriti mogućnost za napredak.

Imat ćete podršku članova obitelji kako biste povećali zaradu, rad u javnom sektoru će biti posebno profitabilan. Financijska situacija će vam se poboljšati ako se odreknete nepotrebnih troškova. Očekujte poboljšanja.

Život s voljenom osobom će biti harmoničan. Oni koji nisu u vezi imat će šansu za ljubav, ali neka se paze trudnoće. Ljubav ih očekuje na poslu ili društvenim događanjima. Bit ćete dosta iscrpljeni tijekom mjeseca zbog posla, pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite.

Bik

Briga za karijeru i ambicije imat će prevlast nad obitelji i emocionalnom sigurnošću tijekom ovog mjeseca. Kako biste ostvarili planirano potrebna vam je naklonost okoline pa ćete morati biti fleksibilni kako biste se prilagodili ljudima i situacijama.

Glave točke interesa će vam biti karijera i njen razvoj, financijska situacija, putovanja i ljubavni život. Na polju posla očekujte poboljšanje pozicije i prihoda. Ali, budite spremni i za više obaveza.

Tijekom prosinca dosta ćete brinuti o financijama, koje će biti dobre. Preispitajte stare planove za zaradu i napravite nove. Vaš partner će biti umiješan u vašu financijsku situaciju i potrudit će se da je poboljša. Pomoći će vam kada vam bude bilo potrebno.

Dobra veza s obitelji i partnerom poboljšat će vam zdravlje. Molitva ili meditacija će imati pozitivan efekt na vas.

Blizanci

Razvoj karijere bit će vam u fokusu tijekom ovog mjeseca. Postavite ciljeve za budućnost i fokusirajte se na njih. Briga za druge bit će vam važnija i imat ćete uspjeha u pomaganju drugima. Imat ćete dosta energije koja će vam donijeti bolje rezultate.

Ovog mjeseca posvetit ćete se ljubavi i društvenom životu, zabavi, kreativnosti i duhovnosti i putovanjima. Na poslu će vam dobro ići, oni koji traže posao imat će dobre prilike poslije 22. prosinca.

Zarada će vam biti dobra tijekom prvog i posljednjeg tjedna prosinca, nije dobro vrijeme za ulaganje. Mnogo ćete se truditi kako biste usrećili voljene. Želite biti idealan partner. Razmišljat ćete o trudnoći. Samci će biti u mogućnosti da uđu u novu vezu.

Dobri odnosi s bližnjima bit će neophodni kako biste održali dobro zdravlje. Zdravlje će biti ugroženo tijekom retrogradnog Merkura i to će zahtijevati više odmora i pauze.

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN OSVAJA, BIK ORGANIZUJE, LAV RANJIV