in

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: OČEKUJU VAS VEEEELIKA IZNENAĐENJA

Foto: Damir Bošnjak

Jarac

Obiteljski odnosi i emocionalna pitanja dominirat će ovog mjeseca, bit ćete zainteresirani za tjelesna zadovoljstva. Ovog mjeseca ćete biti vrlo agresivni i neovisni. Imate svu energiju da obavite stvari i ne tražite pomoć drugih. Nema potrebe za fleksibilnošću ili društvenom naklonošću.

Vaš napredak će biti fenomenalan. Ovo je mjesec za akciju i ostvarivanje vaših ciljeva. Imat ćete snagu da ostvarite svoje ciljeve, ali to može stvoriti kaos u prijateljskim i ljubavnim odnosima.

S druge strane, bit ćete vrlo zainteresirani za dobrotvorne aktivnosti kao što su socijalna služba i filantropija. Vaša intuitivna priroda bit će vidljiva u ovom mjesecu. Karijera vam neće biti važna ovog mjeseca. Bit ćete zainteresirani za unaprjeđenje karijere drugih.

Zarade će biti dobre do 21. i nakon toga će biti zabrinjavajuće. Stvari će se poboljšati tijekom sljedećeg mjeseca.

Neće biti nikakvog napretka u postojećim odnosima. Uz utjecaj planete Venere, vaša privlačnost će biti sjajna. Tijekom prvog i posljednjeg tjedna bit će puno mogućnosti za ljubavne odnose.

Vodenjak

Profesionalni ciljevi i želje bit će u fokusu ovog mjeseca. Emocionalna sigurnost i obiteljska dobrobit će biti u pozadini. Ciljevi za budućnost će vam biti od važniji od dosadašnjih postignuća. Tražite status i prestiž u društvu.

Možete ostvariti svoje ciljeve vlastitim naporima. Interesi drugih nisu na vidiku i socijalne vještine vam nisu potrebne. Nema potrebe da se prilagođavate uvjetima i ljudima. Obratite pažnju na osobne želje.

Doći će do napretka temeljenog na vašim akcijama jer su sve planete u napredovanju. Glavna područja interesa bit će rast karijere, društveni život, duhovna i akademska istraživanja, putovanja u inozemstvo, filantropija i osobna karizma.

Profesionalni rast može se poboljšati društvenim mrežama i komunikacijskim mogućnostima. Što god da ste sanjali o svojoj profesionalnoj budućnosti možete ostvariti. Ovo će vam biti financijski prosperitetni mjesec. Dobit ćete ideje kako možete povećati svoje financije.

U vašim odnosima će biti dosta romantike ovog mjeseca. Život s partnerom je pun zabave, a veza će biti harmonična. Put u inozemstvo prije 22. poboljšat će vaš brak i šanse za trudnoću. Oboje ulažete dodatne napore kako biste održali vezu.

Zdravlje će biti odlično tijekom cijelog mjeseca.

Ribe

Vaša karijera i osobne ambicije će biti dominantne ovog mjeseca. Gledate u budućnost više nego na prošlost. Samopouzdani ste i spremni za nove poduhvate. Ništa ne ovisi o uvjetima i ljudima. Pomoć sa strane nije neophodna, jer imate dovoljno potencijala da sami postignete što ste zamislili.

Vi diktirate svoje uvjete, a drugi nemaju drugog izbora nego da ih prihvate. U fokusu su vam veze i društveni život, karijera, promjena osobnog imidža i senzualnosti.

Problemi s karijerom će dominirati ovog mjeseca. Napredujete neobično u svojoj karijeri. Osim napornog rada, imate pomoć vašeg partnera i društvenih veza za uspjeh u karijeri. Druženje i umrežavanje s moćnim ljudima povećat će vaš položaj na radnom mjestu.

Horoskop predviđa da će monetarni prosperitet biti divan ovog mjeseca. To će pomoći vašoj financijskoj sigurnosti i poboljšati vaš društveni status. Financije se mogu poboljšati pomoću vaših društvenih kontakata. Imate dovoljno vremena da se prepustite svojim hobijima.

Veza s vašim supružnikom ili partnerom bit će harmonična ovog mjeseca. Vaša voljena osoba bit će zadovoljna vašim željama. Društveno ćete biti u interakciji s moćnim i utjecajnim ljudima.

Pojedinci će moći privući ljubavne partnere prije 12. prosinca. Postoje i šanse da zatrudnite. Tražite partnera koji će pomoći vašim profesionalnim izgledima. Ljubav se može naći među starijima i ljudima višeg položaja.

Osjetljivo zdravlje do 22. Pobrinite se da se dovoljno odmorite i opustite. Dobri odnosi s obitelji i prijateljima potiču vaše zdravlje. Energiju trebate sačuvati tako što ćete delegirati svoj posao drugima.

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN OSVAJA, BIK ORGANIZUJE, LAV RANJIV