in

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: OČEKUJU VAS VEEEELIKA IZNENAĐENJA

Foto: Damir Bošnjak

Vaga

Horoskop predviđa da će emocionalna harmonija biti važna. Briga o obitelji će dominirati nad profesionalnim rastom. Više se bavite svojom prošlošću, nego u budućnošću. Možete naučiti nešto iz svojih prošlih iskustava i ona će vas voditi u budućnosti.

Socijalne vještine će biti važne. Ovo je u skladu s vašim prirodnim sposobnostima i jako ste zadovoljni trenutnim stanjem stvari. Suradnja vam može koristiti u postizanju uspjeha. Stvari se kreću zadovoljavajućom brzinom i uživate u tome. Studenti će biti izvrsni u svojoj akademskoj karijeri.

Rast karijere nije u fokusu ovog mjeseca, već se trebate fokusirati na ono što vas čini sretnim. Novčani prosperitet ovog mjeseca će biti fantastičan. Zarade se mogu poboljšati putem promocije, prodaje i inovativnih tehnika marketinga.

Kreativnost će vam donijeti novac. Članovi obitelji i susjedi podržavaju vaše financijske napore. Kompatibilnost Vage sa supružnikom ili partnerom temeljena je na emotivnoj snazi. Potičete odnos dajući emotivnu podršku do 22. prosinca. Do tada vas očekuje dobra zabava.

Duhovnost će biti važna u ljubavnim odnosima. Pojedinci će imati puno mogućnosti da uđu u romantične veze. Ljubav se može naći na duhovnim mjestima.

Škorpion

Horoskop predviđa da su emotivni i obiteljski problemi važniji ovog mjeseca. Gledate u vaša dosadašnja postignuća i izgubljeni ste u sjećanjima na njih. Autonomni ste i pozitivni, vaša razina energije je visoka. Stvarate svoje nebo i ne ovisite o drugima.

Socijalne vještine i prilagodljivost nisu neophodni za postizanje vaših ciljeva. U prosincu 2018. možete preokrenuti ljude i situacije u svoju korist. Osobni interesi vladaju nad interesima drugih.

Nakon 22., bit ćete zainteresirani da unaprijedite svoje akademske sposobnosti. Zainteresirani ste za svoj razvoj i trošite svoje vrijeme i energiju na aktivnosti koje su povezane s tim. Glavna područja interesa su financije, obitelj, filantropija, intelektualni razvoj i humanitarne aktivnosti.

Karijera se može unaprijediti naprednom obukom i dodatnim studijama vezanim za vašu profesiju. Promjene u profesionalnom okruženju su moguće tijekom retrogradnog Merkura. Odličan mjesec za zaradu. Imate podršku članova obitelji za kompletiranje vaših novčanih poduhvata. Vaše investicije i partnerstva napreduju dobro.

Ove godine će biti ekstremnih fluktuacija u odnosu na Škorpiona. Vaša sreća ovisi od toga kako ste u stanju nositi se s ovim klackalicama. Zabavljat ćete partnera svojim smislom za humor. Provedite vrijeme zajedno i planirajte trudnoću.

Samci su oprezniji u odabiru svojih romantičnih partnera do 21. Oni će naći ljubavne prijatelje u akademskom okruženju i u susjedstvu. Postojeći odnosi će dalje napredovati s potrebnim kompromisima od strane partnera.

Dobro zdravlje tijekom cijelog mjeseca. Zanima vas edukacija o zdravstvenim pitanjima. Isprobajte nove tretmane i treninge.

Strijelac

Obiteljski događaji i psihološka sreća su važniji ovog mjeseca. Pitanja karijere i ambicije su u pozadini. Živite u prošlosti i niste zabrinuti za budućnost. Vaše samopoštovanje je važnije od dobrobiti drugih. Dominantni ste i vi diktirate uvjete.

Imate svu energiju da sami postignete svoje ciljeve. Mnoge planete su u vašem znaku Strijelca što ga čini snažnim. Ovaj mjesec će biti jedan od najsjajnijih tijekom godine. Tražite tjelesne užitke i prepustite se sebi u snovima i iluzijama.

Financijski ćete napredovati nakon 22. prosinca. Vaša financijska situacija je dobra i u mogućnosti ste napraviti dobre investicije. Možete nabaviti stvari po razumnim cijenama.

Možete zaraditi novac kroz imovinske poslove i marketinške projekte. Svi pravni problemi bit će riješeni u vašu korist. Zarade se mogu poboljšati odgovarajućim financijskim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova. Imat ćete podršku voljene osobe za svoje financijske napore nakon retrogradnog Merkura.

Odnos s voljenom osobom bit će odličan. Vaš partner poduzima sve korake da ispuni vaše želje. Uzvratite ljubav partneru u istoj mjeri. Postoje šanse za trudnoću. Zdravlje će biti divno. Trebali bi se usredotočiti na održavanje mentalnog zdravlja.

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN OSVAJA, BIK ORGANIZUJE, LAV RANJIV