in

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: NOVA LJUBAV, LJUBAVNIK, PREVARA A OVAJ ZNAK ĆE REĆI SUDBONOSNO ‘DA’

LAV

POSAO

Sunce, vaš vladar, praviće 6. novembra trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju javnosti, što će vam dati dobar osećaj za javne nastupe. Imaćete uvid u to šta je najviše traženo na tržištu kod različitih grupacija ljudi što će vam doneti ideju kako da dobrom reklamom privučete više kupaca i mušterija. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i u vaše polje kreativnosti, gde će vam otvoriti nove mogućnosti za pokretanje projekata kojim najviše volite da se bavite, koji jačaju vašu motivisanost i uz to vam pružaju mogućnost uspona u karijeri. U drugoj dekadi novembra Venera će krenuti direktno u vašem polju komunikacija i olakšaće vam da postignete napredak u pregovorima oko važnih projekata koji su bili jedno vreme u zastoju. Mars će ući u znak Riba i u vaše polje platnog prometa. Budite pažljivi u planiranju finansijskih transakcija i izbegavajte povećane troškove jer će tokovi novca biti promenljivi, pa se može dogoditi da se nađete na gubitku zbog ishitrenih poteza. Potrebno je da budete povezani sa poslovnim partnerima i da razmenjujete informacije.

Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra, što će ograničiti vaše mogućnosti u pronalaženju idejnih i kreativnih rešenja. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima prosvete, zabave, ugostiteljstva i slobodnim zanimanjima kao freelancer. Doći će do kašnjenja sa rokovima i raznih nesporazuma u protoku informacija. U trećoj dekadi novembra Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da razrešite neke od zastoja i da pokrenete jedan novi projekat koji bi mogao da vam donese veliki profit. Uspeh ćete postići u izdavaštvu, držanju seminara i kurseva i u javnim nastupima. Budite pažljivi sa novcem jer će kvadrat Merkura sa Marsom dovesti do nepovoljnih oscilacija na polju finansija.

Nezaposleni Lavovi će uspeti da se nađu honorarni posao koji im može doneti veću zaradu. Posao ćete moći lako da dobijete u ugostiteljstvu i oblastima zabave i estrade.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra doneće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vreme i poneki vikend izlet. Sve to će doprineti da vaša veza procveta, a probudiće se i strasti.

Treća dekada novembra započeće da prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama ali to neće uspeti da vam pokvari sklad u odnosima jer ćete uspeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraje meseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koje će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra osećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vreme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mestu privlačiti ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni.

Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vreme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosledni i velikodušni.

ZDRAVLJE

Novembar vam donosi uglavnom stabilno zdravlje. Vaš imunitet i fizička kondicija će biti jaki ali je važno da ih održavate tako što ćete u slobodno vreme da se bavite nekim vidom rekreacije i fizičkim aktivnostima. Manje i prolazne smetnje su moguće sa cirkulacijom. Bićete skloni preterivanju u zabavama, hrani i piću, pa je važno da se pridržavate umerenosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više proteina i vitamina. Najviše će vam prijati hrana koja je kuvana na pari ili presna hrana kao što je voće, sveže i sušeno, i semenke poput bundevinih. Prijaće vam orasi, indijski orah, badem, kikiriki, sve to po mogućstvu presno i bez soli. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Izbegavajte alkoholna pića. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

6, 14, 19, 21, 26

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE BAŠ TEŠKO ZALJUBLJUJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2018-TE: OSJEĆAJ UNUTRAŠNJEG MIRA DOMINIRA, UŽIVANJE U STABILNOSTI I RUTINI