in

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: NOVA LJUBAV, LJUBAVNIK, PREVARA A OVAJ ZNAK ĆE REĆI SUDBONOSNO ‘DA’

DEVICA

POSAO

Sunce će praviti trigon sa Neptunom 6. novembra i doneće vam korist od saradnje sa jednom osobom na položaju koja je povezana sa javnim oblastima ili je javna ličnost. Uran će se retrogradno vratiti u znak Ovna i izazvaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa. Zbog toga budite pažljivi sa troškovima i izbegavajte da se zadužujete. Jupiter će 8. novembra ući u znak Stelca i vaše polje završetaka, što će vam omogućiti da budete efikasniji u ispunjavanju predviđenih rokova. Bolji uspeh ćete ostvariti ako se bavite knjigovodstvom, trgovinom nekretninama i administrativnim radom. Dobici će vam dolaziti kroz bolje kontakte sa klijentima na polju usluga zahvaljujući tome što ćete poboljšati komunikaciju sa njima i naći način da bolje prezentujete vaše usluge i proizvode. To će vam doneti uvećanu zaradu. U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam uspeh kroz kreativni rad, zahvaljujući vašoj sposobnosti da se posvetite detaljno svim važnim radnim obavezama i da ostvarite dobar kontakt sa nadređenima.

Venera će krenuti direktno u vašem polju novca 16. novembra i omogućiće vam da ubrzate finansiranje tekućih projekata tako što ćete uspeti da rešite zastoje na polju novca koji su vas usporavali u prethodnom periodu. Mars će ući u znak Riba i vaše polje javnosti, što će vam doneti pomalo nestabilne odnose sa poslovnim partnerima, što će zahtevati prilagođavanja i kompromise. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno i bićete suočeni sa preprekama u razvoju poslovnih planova koje će dovesti do odlaganja i kašnjenja predviđenih rokova. Treća dekada novembra doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u javnim nastupima. Na polju finansija suočavaćete se sa teškoćama u platnom prometu.

Nezaposlene Device dobiće zahvaljujući srećnim okolnostima ponudu za zaposlenje u oblastima izdavaštva, turizma i administracije. Neko će vas preporučiti poslodavcu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gde se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vreme.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem meseca ćete uspeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog meseca ćete umeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zameniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude. To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu.

Nešto starije Device imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem meseca da pružite još jednu šansu.

ZDRAVLJE

Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, što će uticati na jačanje vašeg imuniteta. Bićete pokretljiviji, praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe rekreativnog tipa, što će potzitivno uticati na vašu kondiciju. U drugoj polovini novembra bićete osetljivijeg zdravlja. Osećaćete otežanu cirkulaciju u stopalima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materije, pa vam se preporučuje da konzumirate više integralnih žitarica, kao što su proso, heljda i raž, kao i integralni pirinač. Možete kombinovati ovo sa kuvanim povrćem, krompirom, šargarepom i celerom. Ribu, posebno morsku možete češće da imate na jelovniku. Umanjite unos mleka, sira i jakih začina.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 18, 20, 24

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SE BAŠ TEŠKO ZALJUBLJUJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2018-TE: OSJEĆAJ UNUTRAŠNJEG MIRA DOMINIRA, UŽIVANJE U STABILNOSTI I RUTINI