in

RETROGRADNA I DIREKTNA VENERA U ŠKORPIJI I VAGI OD 9. 9. 2018. DO 6. 1. 2019: SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK U OVOM PERIODU

RAK

Kod vas je naglasak kroz vaše četvrto i peto polje, što vam donosi događanja u kući i korenima odakle potičete pa možete tu neke stvari dovesti u red i harmoniju, a ako je negativna Venera, onda može biti i konfliktna situacija u kući ili s jednim roditeljem.

Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše peto polje, onda kreće akcija s decom, ljubavnim partnerom, zabava. Neko lepo događanje je na pomolu.

Obratite pažnju na žuč.

LAV

Vama će tranzit Venere pokrenuti treću i četvrtu kuću pa bi bilo dobro da se prepustite ljubavi i da ne slušate razne priče od rodbine i komšija.

Venera pokreće vašu kuću, korene odakle potičete i jednog roditelja pa ako je negativno aspektovana, odnosi s tim roditeljem mogu biti konfliktni.

Mnogi Lavovi sada mogu upoznati svoje ogledalo u ljubavi i završiti u bračnoj zajednici.

Čuvajte kičmu i srce.
Retrogradna i direktna Venera u Škorpiji i Vagi od 9. septembra 2018. do 6. januara 2019

DEVICA

Kod vas će Venera tranzitirati kroz drugo i treće polje pa se može dogoditi lep priliv novca ili lepi planovi za zaradu novca.

Kada bude tranzitirala kroz vašu treću kuću, onda se događaju dogovori, druženja sa sestrama, braćom, komšijama, kratka putovanja i još mnoge lepe komunikacije i ljubavne priče.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. SEPTEMBAR 2018-TE: BIK ŽELI ALI NE MOŽE, RAK JOŠ U PROŠLOSTI, DJEVICA VOLI ŠKORPIJU

HOROSKOP OTKRIVA KAKAV MUŠKARAC JE NAJBOLJI ZA TEBE PREMA MESECU U KOJEM SI ROĐENA