in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & OVAN

Ljubavni spoj sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova nosi snažan potencijal za razvoj veoma strastvenih i snažnih ljubavnih osećanja, dodatno i zbog toga što Ovan kao vatreni znak u ovakvoj kombinaciji nagoveštava naglašenije mogućnosti za rasplamsavanje snažnijih ljubavnih emocija. Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi naglašeniju potrebu za nesputanijim i direktnijim ispoljavanjem emocija u ljubavnoj vezi a takođe može biti u većoj meri obostrano izraženija i potreba za veoma jasnom i otvorenom komunikacijom.

I sam početak ljubavne veze se može odlikovati direktnijim, otvorenijim i slobodnijim pristupom. U ovakvoj ljubavnoj vezi može biti izraženija potreba za što realnijim međusobnim sagledavanjem osobina pa ljubavni par teže može imati neke iluzije nastale usled preteranog međusobnog idealizovanja upravo iz razloga što često izbegavaju takvo preterano idelizovanje. Može biti znatno izraženija potreba za izgradnjom veoma čvrstog poverenja kako bi se ostvarila bolja stabilnost u vezi ali to ne znači i da izgradnja međusobnog poverenja u ljubavnoj vezi Ovan-Ovan može biti lak posao.

U ljubavi niko ne voli situacije koje bi podsticale sumnju u iskrenost ljubavnog partnera ili partnerke a naročito Ovnovi ne vole takve situacije. U slučaju javljanja takve, čak i manje sumnje može lako doći do ulaska u veće nesuglasice i nastanka burnijih reakcija. Neretko se može dešavati i u slučaju neosnovane sumnje i neosnovanih optužbi da kod ljubavnog partnera (ili partnerke) koji je predmet takve sumnje ne postoji dovoljno strpljenja ili spremnosti za dokazivanjem istine pa u takvim situacijama može lakše dolaziti čak i do brzog i burnijeg prekida ljubavne veze. Iako i pored postojanja težnje za uspostavljanjem poverenja to moće biti teže ili sporije ostvarivo, onda kada se međusobno poverenje u ovakvoj ljubavnoj astro kombinaciji uspostavi može postati izuzetno snažno pa ga razne nejasne situacije teže mogu narušiti.

U zavisnosti od relevantnih aspekata u natalnim kartama, u uporednom ljubavnom horoskopu kao i u zavisnosti od drugih relevantnih faktora koje treba uzeti u obzir, ovakva ljubavna kombinacija može tokom vremena postati istovremeno i veoma stabilna i veoma uzbudljiva.

DAME BIRAJU: VAGU OSVAJAJU UPORNI, VODOLIJU NEUSTRAŠIVI, DJEVICA VOLI KRALJEVE DRAME

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2019-TE: DANAS MESEC ULAZI U ŠKORPIONA – SLEDE PROMENE