in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & ŠKORPIJA

Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi u sebi nosi snažan potencijal za ostvarenje veoma dobre kompatibilnosti na svim nivoima ljubavne veze. Da bi se ovakav potencijal ostvario potrebno je da ljubavni par, osim postojanja međusobne privlačnosti, dovoljno jasno nastoji i na dobrom prilagodjavanju i usklađivanju svojih energija (jer su i Ovan i Škorpija horoskopski znaci za koje važi da umeju da budu energičniji u svojim postupcima). Ukoliko ne postoji dovoljno spremnosti za ovakvo usklađivanje energija u tom slučaju postoji izraženija opasnost od neadekvatnog (često impulsivnijeg) ponašanja, turbulentnijih dešavanja i javljanja nestabilnosti u ljubavnoj vezi.

Kod ovakvog ljubavnog spoja može biti veoma naglašena neobuzdana strastvenost koja ljubavnom paru neretko osigurava trajniju privlačnost na čulnom tj telesnom nivou. Ovu kombinaciju horoskopskih znakova u ljubavi može karakterisati i postojanje veoma naglašene spremnosti da ljubavni par prihvati da niveliše međusobne razlike po pitanju shvatanja stvari iz života i da ostvari dobro slaganje i na dubljem nivou međusobnog razumevanja.

Međutim, kod ljubavne kombinacije Ovan i Škorpija može biti izraženija opasnost od stvaranja utiska kod ljubavnog para da je njihova ljubavna veza idealna pa u nekim trenucima može doći do javljanja snažnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa usled manje spremnosti da se prizna postojanje određenih nedostataka tj onih stvari koje mogu u značajnijoj meri predstavljati neku vrstu kočnice u ljubavnoj vezi ukoliko ljubavni par ne nastoji da poboljšanjem komunikacije i realističnijim pogledom na stvari nastavi da teži ka daljem unapređenju kvaliteta ljubavne veze.

Takođe, postoji i izraženija opasnost i da se kod ljubavnog para postepeno gubi međusobna naklonost ukoliko ljubavni par ne pronađe adekvatan način da prevaziđe moguće javljanje povremenih obostranih težnji za nekim vidom kontrolisanja ponašanja.

DAME BIRAJU: VAGU OSVAJAJU UPORNI, VODOLIJU NEUSTRAŠIVI, DJEVICA VOLI KRALJEVE DRAME

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2019-TE: DANAS MESEC ULAZI U ŠKORPIONA – SLEDE PROMENE