in ,

STIŽE LI TI SUDBINSKA LJUBAV? EVO KAKO KARMA ODREĐUJE U KOGA SE ZALJUBLJUJEŠ

Iako neke osobu mogu biti u vezi s istim tim partnerom, u podsvijesti je ostalo zapamćeno da je ta ljubav bila ispunjenje jedino onda kada smo osjećali da smo u tajnom odnosu, pošto je on nosio u sebi uzbuđenje.

Mnogi misle da razumiju prirodu zaljubljivanja, ali društvo i prijatelji šalju krive i zbunjujuće podatke. Ljudi ne vjeruju u karmu i tako ostaju zatvorenici vlastitih uvjerenja koja ne dozvoljavaju rasvjetljavanje situacije.

Jedno tako glupo uvjerenje materijalizma koje smo stekli kroz obrazovanje držimo u sebi kao relikviju iako to znanje nigdje ne možemo upotrijebiti, ne možemo s njime pronaći ni posao, razbolijevamo se a liječnici u većini slučajeva samo krpaju problem i sami znamo da tableta koju uzimamo ima kratkoročno rješenje, ali povjerovati da smo duše koje žive ove obrasce kroz stoljeća, preteško je jer bi morali promijeniti svoja neučinkovita uvjerenja.

Ako se želimo baviti ljubavi, ako želimo ići dovoljno daleko, ne možemo ljubav okivati površnim uvjerenjima. Iako nam se ljubav nudi na svakom koraku, mi vidimo samo površne okrnjene slike prošlih ljubavi, no, odabir je uvijek i samo uvijek na nama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. NOVEMBRA 2020: STALNO ĆE VAM SE DOGAĐATI NEŠTO LIJEPO, ALI NE UVIJEK I UGODNO

AKO JE ODGOVOR NA SVA TRI PITANJA ‘DA’ – VAŠOJ VEZI JE DOŠAO KRAJ!