in

SVE MALE NASTRANOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Rak

Rakovi znaju biti jako pohlepni. Skupljat će novac na svom računu, a drugima puštati da im plaćaju, a ako i plate, gotovo nikad neće ostaviti napojnicu. Vole kupovati, posebno kad je u pitanju nakit.

Mnogi imaju razno drago i poludrago kamenje spremljeno u nekim skrivenim kutijama, a neki to nadoknađuju kolekcijom cipela. Rak je vrlo senzualan znak i vole osjećaj različitosti materijala na svojoj koži. Moguće je da imaju skrivene fetiše, primjerice gumu, perje, krzno ili plastiku.

Lav

Njegova mora biti zadnja u svakoj konverzaciji. Zapravo, najgora stvar koju možete napraviti Lavu je poklopiti mu slušalicu dok se svađate preko telefona. Slabi su na slatko i grickalice. Ostanu li sami sa sobom, najradije će se izležavati i gledati televiziju uz neku slanu poslasticu ili sladoled.

Oni su najveći ‘kaučomanijaci’ zodijaka. Krasi ih još jedna neobična karakterna crta – vole izazivati rasprave i svađe bez pravog razloga. Hobi ovoga znaka je podbadanje sarkazmom i ljudi koje vole i onih koje ne vole i premda im je to zabavno, drugima može biti čisto mučenje.

Djevica

Znak Djevice poznat je po svojoj glavnoj karakternoj bizarnosti, a to je opsesija organiziranošću i čistoćom. Mogu biti i veliki kontrol-frikovi koji odbijaju prebacivati obaveze na druge, a to je zato što vjeruju da jedino oni znaju napraviti stvari kako treba.

Djevice su sklone skrivanju emocija i mišljenja dok jedan dan ne puknu. Ne znaju se dobro izražavati i očekuju od drugih da im čitaju misli. Picajzle su i kad je odijevanje u pitanju, nikad ih nećete vidjeti da im fali gumb na košulji ili nešto slično. Sate mogu provesti peglajući jer su opsjednute time da izgledaju najbolje što mogu.

KAKVOG MUŠKARCA ZAISTA TREBAŠ TRAŽITI: OVAN TREBA NEKOGA KO ĆE NAPUSTITI SVE, RAK OSOBU U KOJU JE SIGURAN

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MAJA: ZATEZANJE ODNOSA, RASPRAVE ALI I NOVA LJUBAV