in

SVE MALE NASTRANOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Vaga

Znak Vage trebao bi u osnovi značiti ravnotežu, ali one mogu otići u nevjerojatne ekstreme kad je u pitanju glumatanje i dramatiziranje. Često im dojadi svakodnevnica pa će stvoriti krizu i kad nije potrebna. Ovaj vrlo emotivan i osjećajan znak provest će sate i sate slušajući glazbu.

Premda su vrlo društvene, potrebno im je i vrijeme za besposličarenje, a ponekad će provesti dane izbjegavajući ljude bez nekog očitog razloga. Mnogi pripadnici znaka vrlo su strastveni ljubitelji životinja i vegetarijanci i po tom pitanju znaju biti vrlo rigorozni. Nažalost, zbog toga često djeluju luckasto.

Škorpion

Ovaj znak može biti prikriveni sadist. Obožavaju namjerno izazivati sumnju kad je u pitanju ljubav, a to rade jer su uvjereni da im je partner zbog toga uvijek na oprezu. Škorpioni obožavaju začinjenu hranu. Vole ugađati samima sebi sitnicama poput kremica i parfema.

Miris im je jako važan. Imaju još jednu opsesiju, a to je se*si donje rublje. Mnogi pripadnici oba spola skupljaju donji veš i se*sualne igračke i to pretvaraju u hobi.

Strijelac

Strijelci su prikriveni šopingholičari. Mnogi od njih imaju ormare prepune robe koju nikad ne nose i paničare oko toga. Jako vole društvene igre poput Trivial Pursuita, a satima mogu gledati TV kvizove. Neki pripadnici znaka mogu biti vrlo agresivni.

Planut će bez nekog stvarnog razloga jer naprosto uživaju u žustrim raspravama. Oni će prvi započeti razgovor o religiji ili politici na nekoj pristojnoj večeri samo da vide kako će ljudi reagirati.

KAKVOG MUŠKARCA ZAISTA TREBAŠ TRAŽITI: OVAN TREBA NEKOGA KO ĆE NAPUSTITI SVE, RAK OSOBU U KOJU JE SIGURAN

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MAJA: ZATEZANJE ODNOSA, RASPRAVE ALI I NOVA LJUBAV