in

SVE MALE NASTRANOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Jarac

Jarac zna biti pretjerano pedantan, toliko da mnogi ne mogu biti u njihovom okruženju. Zapravo se boje da će uvrijediti Jarca i zabrljati stvar. Ovaj znak je poznat i kao teritorijalan kad se radi o osobnim predmetima, no istovremeno su jako velikodušni. Posudit će novac puno prije nego bilo koji drugi znak i vjerovat će ljudima maksimalno.

Premda djeluju senzibilno, imaju nemoralan, ali šarmantan smisao za humor, a mnogi su Strijelci skloni sitnim podvalama. Neki su talentirani za oponašanje i to često rade prijateljima iza leđa.

Vodenjak

Vodenjaci znaju imati vrlo stroge i nepokolebive ideje oko toga kako bi stvari trebale izgledati unatoč reputaciji ‘otvorenog uma’. Nadurit će se i uzrujati ako se netko ne slaže s njihovim mišljenjem. Mnogi su i vrlo ukočeni kad je u pitanju se*s, a umjesto toga puno više vole i puno su otvoreniji u razgovorima o ‘bezuvjetnoj ljubavi’.

U vezama znaju biti nevjerni, a sve u ime neke nadnaravne ljubavi, a postat će krajnje opsesivni ako ih partner ostavi. Takvi su da mogu provesti sate razgovarajući s nekim duhovnjakom samo da otkriju jesu li još uvijek voljeni, i to dugo nakon što veza završi.

Ribe

Ribe su vrlo ponosan znak i nikad neće priznati da nisu u pravu osim ako zaista ne moraju. Iz tog razloga velik dio njih provest će život u uvjerenju da su ‘uvijek u pravu’. Skloni su rastresenosti jer im je mozak uvijek aktivan i zabavljen promišljanjima. Obožavaju sanjariti i premda im lice djeluje posve nevino, oni sanjare o se*su.

I Ribe znaju biti posesivne, posebno zbog toga što sve analiziraju i doživljavaju osobno. To nije osobito privlačna osobina u odnosu i može uzrokovati mnogo svađa. S druge strane, ta ih ista karakteristika čini vrlo empatičnima prema drugim ljudima i prema životinjama.

KAKVOG MUŠKARCA ZAISTA TREBAŠ TRAŽITI: OVAN TREBA NEKOGA KO ĆE NAPUSTITI SVE, RAK OSOBU U KOJU JE SIGURAN

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA MAJA: ZATEZANJE ODNOSA, RASPRAVE ALI I NOVA LJUBAV