in

TU GA UDARI AKO ŽELIŠ DA PATI, PA NEKA CRKNE: SVE SLABE TAČKE NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

JARAC – CAPRICORNUS

JARAC – Zazirete od promena, iako uvek stremite napred i volite da se popnete na vrh, jer odatle se sve bolje vidi. Ipak, vaša slaba tačka su vaša emotivnost i pothranjivanje snova o kojima uvek maštate, a koje možda niste uspeli da ostvarite u potpunosti. Imate dar da osetite ono što drugi znaci ne mogu, i to vas može zabrinuti, jer ste sujeverni, naročito kada su u pitanju vaš partner i članovi porodice.

VODOLIJA – AQUARIUS

VODOLIJA – Iako na prvi pogled delujete prepotentno, vaše slabe tačke su strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. U dubini duše strepite od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne volite ni da pričate, jer nećete da baksuzirate. Vaša slaba tačka su i kućni ljubimci, jer ih volite do te mere da biste teško podneli da ih kojim slučajem izgubite

RIBE – PISCES

RIBE – Vešto i šarmantno prikrivate urođenu nesigurnost – vašu slabu tačku koju malo ko može da primeti, jer pobegnete u svoj paralelni svet mašte i snova. Ambiciozni ste i vrlo sposobni, pa strahujete od ‘većih riba’ koje bi mogle da vas progutaju, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće deca i starije osobe, uvek izazivaju vašu pažnju i brigu, jer ste na njih posebno osetljivi.

DA BI TI BRAK BIO IDEALAN VEZA TREBA DA TRAJE OVOLIKO

LJUBAV SE NAPOKON VRAĆA U TVOJ ŽIVOT: EVO KADA TAČNO