in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: KONAČNO POBOLJŠANJE ODNOSA, LJUBOMORA I PREVARA

OVAN

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Bićete puni inicijative i imaćete predloge kako da provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Kako znate šta se vašem partneru dopada, vaši predlozi će najvećim delom biti prihvaćeni. Prijaće vam izlasci na razne društvene manifestacije. Venera će praviti trigon sa Marsom i pojačaće vašu intimu i uneti potrebnu dinamiku u vašu vezu.

Mars će u drugoj polovini novembra ući u znak Riba, a Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će krenuti direktno. Bićete osetljiviji dok će vaš partner da se više otvori ka vama nakon dužeg perioda povučenosti. Pripazite jer ćete zbog osetljivosti biti skloni naglim reakcijama i nesuglasicama. Uzrok može da bude u zajedničkim finansijama.

Ako ste slobodni:

Uran se vraća u vaš znak na početku novembra i donosi vam neočekivan susret sa osobom sa kojom ste imali avanturu u prošlosti. To vas neće ostaviti ravnodušnim. Kako će i Venera biti retrogradna, pokušaćete da obnovite vezu i u početku će vam delovati da je to bila prava odluka. U drugoj polovini novembra primetićete da vam nedostaje bliskost i da je vreme da se poradi na izbegavanju i prevazilaženju grešaka iz prošlosti ili ćete doneti odluku da prekinete vezu.

Stariji Ovnovi će biti raspoloženi više za prolaznu avanturu nego što će se potruditi da započnu stabilnu emotivnu vezu. Sa Sa osobom u znaku Strelca ćete započeti avanturu koja će biti puna dinamike ali i nestabilna. Zadovoljićete radoznalost.

BIK

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere, vašeg vladara sa Marsom koji vlada vašim poljem partnerstva i ljubavi uneće više dinamike ali ujedno i više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u znak Riba i praviće kvadrat sa Jupiterom. Vaš partner će postati emotivno preosetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprineti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem meseca doći će do stabilizacije.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželećete da dobijete nešto više. Do sredine meseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti. Nakon samo nedelju dana koji će vam doneti veliko emotivno ispunjenje počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalećete u vezu već da prvo dobro razmislite.

Stariji Bikovi će početkom novembra imati avanturu sa osobom koja ih duže vreme privlači ali nečće uspeti da ostvare želju da dobiju više od avanture, jer je njihova simpatija osoba koja se ne vezuje. Ipak, avantura će vam prijati dok traje.

BLIZANCI

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra i u vaše polje ljubavi i braka doprineće poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Osećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti.

Duga polovina novembra pokrenuće vaša osećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom ali ćete uspeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni:

Postaćete skloni zaljubljivanju kada Jupiter uđe u znak Strelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite sa kojom biste najviše voleli da se pobliže upoznate. Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će razrešiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svetlu, ali ćete uspeti do kraja meseca.

Stariji Blizanci će dati sve od sebe da dokažu osobi u koju su zaljubljeni kako su upravo oni najbolji izbor. Imajte u vidu da ce vaš najjači adut biti vaša inteligencija, komunikativnost i sposobnost da se snalazite. Očekujte uspeh i novu vezu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2018-TE: OVAN I BIK SARAĐUJU, RAK U STRAHU, DJEVICA RAZOČARANA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN SNAŽAN, RAK JAK, DJEVICA NAPORNA