in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: KONAČNO POBOLJŠANJE ODNOSA, LJUBOMORA I PREVARA

RAK

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vreme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno rešite.

Druga polovina novembra donosi vam promenljivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem meseca ćete uspeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Marsa sa Saturnom. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi prolazna razočaranja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i deluje zagonetno ali u isto vreme i magnetski privlačno. Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad proseka po svojim kvalitetima. Do kraja meseca ćete biti dovolno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati.

Nešto stariji Rakovi daće novu šansu osobi iz prošlosti koja se nedavno pojavila u njihovom životu nakon dužeg odsustvovanja. Mada ste prvi put bili emotivno povređeni, nećete moći da odolite jer će vaša osećanja biti jača od razuma.

LAV

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra doneće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vreme i poneki vikend izlet. Sve to će doprineti da vaša veza procveta, a probudiće se i strasti.

Treća dekada novembra započeće da prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama ali to neće uspeti da vam pokvari sklad u odnosima jer ćete uspeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraje meseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koje će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra osećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vreme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mestu privlačiti ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni.

Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vreme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosledni i velikodušni.

DEVICA

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gde se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vreme.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem meseca ćete uspeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog meseca ćete umeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zameniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude. To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu.

Nešto starije Device imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem meseca da pružite još jednu šansu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2018-TE: OVAN I BIK SARAĐUJU, RAK U STRAHU, DJEVICA RAZOČARANA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN SNAŽAN, RAK JAK, DJEVICA NAPORNA