in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018-TE: KONAČNO POBOLJŠANJE ODNOSA, LJUBOMORA I PREVARA

VAGA

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Uran će se 6. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će uneti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rešavate nešto što ste smatrali da ste rešili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite ali ćete uspeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni.

Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice jer ćete želeti više zabave ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom 27. novembra doneće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu.

Starije Vage će pokušati da nastave gde su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam doneti mirniji period ali će svakako biti važno da i dalje rešavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti.

Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mesta koja volite. Izaćićete više puta sa voljenm osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite ali vam to neće, na sreću, doneti razočaranja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima. Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom.

Stariji Škorpioni će biti raspoloženi za avanture i već početkom meseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja meseca bićete u vezi.

STRELAC

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lepe stvari.

U drugoj polovini novembra Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu 26. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Dopada vam se jedna osoba ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i već kada skoro odlučite da odustanete doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu.

Nešto stariji Strelci će nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom meseca jasan signal da mogu pokšati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2018-TE: OVAN I BIK SARAĐUJU, RAK U STRAHU, DJEVICA RAZOČARANA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN SNAŽAN, RAK JAK, DJEVICA NAPORNA