in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

BLIZANCI

Sa muškarcem u znaku Blizanaca uvek dobijate jednog neumornog udvarača: nikada neće propustiti prilikuda da vam u društvu više ljudi uputi jedan specijalni osmeh, da vam nesto kratko dobaci, što razumete samo vas dvoje, da primeti da ste nabavili novu odeću ili da imate novu frizuru.

On će vas takođe imitirati na simpatičan način, čuti vašu primedbu izrečenu na pola glasa ili usred opšteg žamora. Sad vi možda mislite da se on vama udvara?

NE! U stvari, DA, ali udvara vam se samo na način na koji se udvara bilo kome!

To se odnosi na njegovo umiljavanje kako muškarcima, tako i ženama: svakome on podari svoj osmeh ili značajan pogled, iskrenu reč, pravilno postavljeno pitanje kojim je u stanju da dirne sve prisutne, zahvaljujući tome što je vrlo obdaren da sudeluje u diskutovanju na bilo koju zadatu temu.

Ako se i pored ovih objašnjenja ipak osećate pomalo zaintrigiranom, ostaje nam da vas još jednom upozorimo da ne bi trebalo da gajite neke nade!

Da se nešto zaista dobro za vas događa, saznaćete onda kada Blizanac bude jednostavno prestao da vam poklanja svoju pređašnju pažnju. To znači da više nema onih osmeha, iznenadnih pogleda, dobacivanja i slično. Naprotiv!

Odjednom će se opasati zidom ćutanja, ili čak meditacije. Izgledaće duboko zamišljen, skoro odsutan, kao da ga je obuzela nekakva emocija koja je neprolazna.

Ne dozvolite da vam promakne ovaj dragoceni momenat, jer s vremena na vreme njegova sujeta se ipak isključuje! Ako u tom trenutku dobije vašu iskrenu pažnju, spontanost i želju, veoma je moguće da će skinuti svoju masku i otkriti vam najranjivija mesta.

5 JEDNOSTAVNIH RAZLOGA ZBOG KOJIH BIKOVE SVI OBOŽAVAJU

3 ZNAKA KOJA VOLE SAMOĆU I ROĐENI SU ZA KRATKE VEZE