in

ASTRO VODIČ ZA DAME: OTKRIVAMO NAJSKRIVENIJE TAJNE TVOG MUŠKARCA

STRELAC

Strelac će prema vama uvek nastupati sa entuzijazmom i inspiracijom: radovaće se, slaviti, smejati se, putovati, ići na bankete i slično.

Govoriće vam kako ste lepi, simpatični, interesantni, da delujete stimulativno na njega i da ste jedinstveni. Međutim, tu se radi samo o uobičajenim Strelčevim standardima!

Muškarac rođen u ovom znaku je optimista koji voli sve što ima veze sa životom, njega sve privlači i ne boji se da to pokaže.

Stvar se menja onog trenutka kada vam pokaže da ste mu potrebni i da mu je stalo do vas. Za Strelce nije baš stvojstveno da od nekoga zatraže pomoć jer su jaki, veliki, široki i izdašni ili barem misle za sebe da to jesu.

Trenuci slabosti nisu predviđeni u njegovom dugoročnom životnom programu. Ipak, on ih ima, kao uostalom i svi mi, pa kada oni naiđu i kada se Strelac nađe u situaciji kojom ne može gospodariti, to vrlo teško prihvata.

Ako vam zatraži pomoćm, najbolje što možete učiniti jeste da mu je i date, na najjednostavniji i najspontaniji mogući način.

Ako jednog dana počne nešto da vas kritikuje ili da od vas traži nešto posebno, to znači da je prevazišao sebe, da se otisnuo na teritoriju koja njemu nije baš dobro poznata i koje se plaši.

Znajte da to malo što traži od vas znači da se uputio stazama velikih stvari koje uvek teži da sakrije. Uz vašu pomoć, on će biti spreman da odloži svoj kritički stav, da skloni lupu i da vas pogleda direktno u oči

5 JEDNOSTAVNIH RAZLOGA ZBOG KOJIH BIKOVE SVI OBOŽAVAJU

3 ZNAKA KOJA VOLE SAMOĆU I ROĐENI SU ZA KRATKE VEZE