in

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR 2020: OGORMAN TALAS DOBRIH VIBRACIJA STIŽE, BUDITE BRZI I PRECIZNI

Trigon Marsa i Urana stiže sa energijom koja pokreće sve što je neko vreme čekalo na pravi pogon! Ovo je ogroman talas dobrih vibracija koje se fokusiraju baš tamo gde su potrebne za oslobađanje, a sve krasi velika brzina eksplozivnost, tačnost i preciznost! Takođe, ukoliko ste razmišljali o nekom putovanju i avanturi koja pokreće adrenalin, sad je pravi trenutak da se otisnete!

Ovan


POSAO
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh.
LJUBAV
Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro ako umete da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
ZDRAVLJE
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Bik


POSAO
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci


POSAO
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama.
LJUBAV
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan, tako se ni od vas ne očekuje da ste bez mane.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR 2020:TALAS DOBRIH VIBRACIJA, DANAS STE PRECIZNI I TAČNI

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR 2020: BUDI SE KREATIVNOST, TRAŽITE NOVU INSPIRACIJU