in

HOROSKOP I ZAKON PRIVLAČNOSTI: KOLIKO STE ZAISTA U HARMONIJI SA ENERGIJAMA OKO VAS

RAK

Rak spada u znak koji uživa u kućnoj i obiteljskoj atmosferi. Prilični su tradicionalisti i uživaju u toplini doma koji treba da im pruži osjećaj sigurnosti. Obzirom da uživaju i u hrani, bilo da je pripremaju ili konzumiraju, kao i u velikim obiteljskim skupovima i slavljima, dnevni boravak bi morao biti velik sa jednim velikim blagavaonskim stolom, okruglim po mogućnosti, za koji stane poveći broj osoba.

Namještaj i dekoracija mora imati prizvuk renesanse, a puno cvijeća i cvjetnih aranžmana koje mora biti prisutno po cijelom prostoru u kojem se boravi, puno slika i dekorativnih vaza sa zelenim nijansama zidova koja ih umiruje. Kuhinja mora biti u jarkim bojama i opremljena, ali i opskrbljena svim mogućim sastojcima za pripremanje hrane.

Snažan naglasak je i na kupatilo koje mora biti savršeno uredno i koje im gotovo služi za pročišćenje i skupljanje nove energije, mora biti sa kombinacijom srebrne i svjetlo plave boje. Za Raka je vrlo važno i da ima terasu u sklopu kuće ili stana od koje može napraviti oazu.

LAV

Stil jednog Lava je kraljevski i sve veliko što podrazumijeva veliku kuću, stan, ured, samo puno velikih soba. Ono što je najbitnije kada uređuju svoj prostor, a pogotovo ako se radi o manjem prostoru od željenog, je, kao prvo, osigurati puno svjetla. Ako Lav živi u velikoj kući ili stanu namještaj mora biti velik, bilo da se radi o dnevnom boravku, radnom prostoru, spavaćoj sobi ili kuhinji koja mora biti naglašeno prostrana i opremljena.

U malom prostoru maksimalno treba izbjegavati velike i glomazne stvari ali stil mora ostati isti. Savjet, kada se radi o stilu, je da se što više izbjegava moderan stil, odnosno, dekoracija može varirati od ultra modernog preko klasičnog do ultra egzotičnog, ali ne smije prijeći granicu kiča. Koristite stilski namještaj za dnevni boravak, a upadljive garniture i glomazne radne stolove za radni prostor. U spavaćoj sobi neka dominiraju kreveti nalik baldahinima, tamne boje posteljine s naglaskom na svilu i saten.

Dnevni boravak i radni prostor je poželjno da bude dekoriran zlatnim nijansama dok spavaća soba može biti dekorirana i bojama kao što je bordo ili modro plava, ali dobrodošla je i svjetlo tirkizna kao kontrast. Kupaonica mora imati puno narančaste s puno pozlaćenih detalja i mesinga.

DJEVICA

Perfekcionistički znak koji spada u one kojima je uređenje stana gotovo opsesija, kao i inzistiranje na maksimalnoj urednosti i gotovo sterilnoj čistoći. Djevici je kuća mješavina crkve i ljekarne.

Moraju svoj prostor da urede na način koji će ih maksimalno opustiti i stoga inzistiraju da atmosfera u kući bude gotovo kao na svetištu, a u isto vrijeme mora sve biti isključivo na svom mjestu kao u apoteci.

Djevica najviše inzistira na maksimalno urednoj kuhinji sa bež nijansom kao glavnom, ali i na podjednako urednom kupaonici. Kupaonica u pastelno zelenoj nijansi bi morala sadržavati kadu s mogućnošću masaže ili tuš kabinu.

Namještaj je jednostavan, ali udoban pastelnih nijansi. Svakako u svoj prostor ne bi trebali unositi ništa od stilskog namještaja, a posebno ne masivnog.

Zidove je poželjno dekorirati pastelno žutom nijansom, a na podovima ne trebaju biti zastupljeni tepisi već više manjih komada od vune. Po dnevnom, ali i poslovnom prostoru poželjni su neobični komadi od drveta ili drvene skulpture i mnogo svježeg cvijeća. Na radnom stolu obavezna je lampa, kao i pored kreveta u spavaćoj sobi.

4 NAJSTRASTVENIJA ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE ZAČINITI VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

HOROSKOP: 5 VELIČANSTVENIH RAZLOGA ZAŠTO TREBA ŽENITI RIBE