in

HOROSKOP I ZAKON PRIVLAČNOSTI: KOLIKO STE ZAISTA U HARMONIJI SA ENERGIJAMA OKO VAS

VAGA

Vage svakako spadaju u znak koji inzistira na životu sa stilom i ne rijetko na visokoj nozi, ali elegancija je riječ koja bi mogla najljepše i najlakše opisati stil pripadnika ovog znaka. Ono što je najvažnije, kada Vage počnu uređuju svoj prostor, je da ga ne natrpavaju već da inzistiraju na malo stvari i na manjim komadima namještaja.

Obzirom da volite da ste okruženi najboljim i najskupljim bolje je da inzistirate na jednom, ali vrijednom, nego na gomili bezvrijednih sitnica. Druga stvar koju morate osigurati je mnogo svjetla i mnogo zraka. Dnevni boravak jedne Vage mora imati prije svega imati udobna mjesta za sjedenje i odmor, a u blagovaonici može se naći veći stol za veći broj osoba. Ogledala su neizbježan detalj koji bi morao biti najviše zastupljen u cijelom prostoru i treba obraćati pozornost da sve u kućnom ili radnom prostoru bude u simetriji i u paru (dva stolića, dva ukrasa, dvije vaze).

Dekoracija ne smije sadržavati teške i jake boje. Dnevna soba treba da je u kombinaciji oker i svjetlo zelene (zidovi i namještaj), u spavaćoj sobi mora dominirati čista bijela. Jedino je u kupaonici dozvoljeno igrati se bojama, tu je dozvoljeno kombinirati više različitih nijansi.

ŠKORPION

Škorpion spada u znakove koji kuću i dom smatraju kao nekakvu vrstu skloništa koje mora biti na određen način samo njihovo utočište, koje je dobro skriveno od pogleda drugih. Prostor u kojem živi ili radi, da bi se Škorpion osjećao dobro, mora biti mješavina ultra modernog, ali i da odiše mistikom, tajanstvenošću i magičnom snagom. Kao jedna ultra moderno opremljena pećina. To se može relativno lako postići ako se upotrebe geometrijski oblici, predmeti od stakla ili razni detalji neobičnih oblika u intenzivnim ali tamnim nijansama boja, kao i mistični detalji (rukohvati u obliku zmije, imitacije škorpiona po zavjesama i slično) i rustikalni zidovi.

Ako treba staviti prioritet prilikom uređenja doma onda je to za Škorpiju svakako spavaća soba. Krevet u spavaćoj sobi mora biti velik i udoban, a poželjno je staviti na sredinu sobe s tamnom posteljinom i tamnim zavjesama na prozorima. Čak i ako prozora nema potrebno je staviti zavjesu. Dnevna soba treba sadržavati geometrijske oblike garnitura u sivim ili zagasitim nijansama sa jarko crvenim detaljima i sa malim stolom po mogućnosti, također, u određenim oblicima čvrstih i preciznih linija ili ultra modernog dizajna.

I blagovaonica i kuhinja mogu biti u istom stilu urađeni kao i dnevni boravak, ali kuhinja zahtijeva posjedovanje najmodernijih aparata ili bar tako dizajniranih da djeluju kao da ste u svemirskom brodu. Kupaonica je poželjno da bude u zelenim nijansama, a cjelokupan prostor treba sadržavati i nešto od egzotičnih biljaka ili detalja kao što su piramide, afričke figurice, slike s motivima iz starog Egipta, Inka, Maja, razni simboli i sve mora imati energiju magije i okultnog.

STRIJELAC

Strijelac spada u znakove koji baš i nisu vezani za zatvoren prostor i koji se osjećaju kao da su u zatvoru kada su u kući. Ali ma koliko bili avanturističkog i putničkog duha svakako moraju i oni negdje živjeti i imati svoj prostor u kome borave.

Uzimajući u obzir takav njihov znak Strijelčevima odgovaraju mahom veliki i komforni prostori, ali ne s previše namještaja. U stanu i u prostoru u kojem boravi, Strijelac se voli osjećati slobodno i imati dojam kao da je vani, pa je stoga i ovdje potrebno puno svjetla i kuća i okruženje moraju podsjećaju na staklenu baštu.

Najbolje bi se osjećao kada bi stekao dojam da se nalazi u velikom beduinskom šatoru. Strijelci ne spadaju u pažljive i vrijedne znakove sklone da paze na red, pa ne treba inzistirati na skupocjenoj opremi i namještaju, ali je bitno da se u dnevnoj sobi nalazi klasičan velik i udoban kauč, dobro osvjetljenje i veliki blagovaonski stol.

Kupaonica treba biti velika sa kadom po mogućnosti na sredini. Zidovi u dnevnom boravku, kuhinji i blagovaonici moraju biti u svijetlim nijansama recimo narančaste (marelica), ali prolazi i ljubičasta dok spavaća soba može biti u roza nijansi.

4 NAJSTRASTVENIJA ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE ZAČINITI VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

HOROSKOP: 5 VELIČANSTVENIH RAZLOGA ZAŠTO TREBA ŽENITI RIBE