in

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA GA ZAVEDEŠ PA DA POLUDI ZA TOBOM

Jarac

Na površini, Jarac može izgledati sasvim samozadovoljan, čak i rezerviran ili hladan. Ali ispod te vanjštine, leže tinjajuće strasti. Jarac je vrlo strpljiv ljubavnik, onaj koji kalkulira kad je u pitanju ostvarenje njegovih želja. On zna što želi kad su u pitanju odnosi, te ne gubi vrijeme proganjajući nekoga tko je previše drugačiji od njega.

Jarac je siguran ljubavnik čija prirodna, tiha karizma može biti prilično privlačna. On je sposoban za veliku samokontrolu, a njegove strasti stalno gore. I kad jednom shvati da je pronašao pravu osobu, prepustit će se cijelim bićem.

Vodenjak

Vodenjaka nije briga što netko drugi misli – jer on stvarno može zavrtjeti tuđu glavu! Njegov moto bi mogao biti “što čudnije, to bolje” – ili možda “bilo gdje, bilo kada”. On voli iskusiti sve. Prilično je inovativan u ljubavi, tako da se drugi trebaju pripremiti za doživljaj stvari koje nikada nisu ni zamislili.

Nositelj vode nije emotivan ljubavnik; on ima intelektualni pristup, čak i u instinktivnim stvarima kao što je ljubavni život. Dobra vijest je da njegova strast neće izgorjeti i otići van kontrole. Sposoban je ostati dobar prijatelj s bivšim ljubavnikom.

Ribe

Ribe su vrlo emotivni pa čak i intuitivni ljubavnici, oni osjete što njihov partner želi i nastoje im to i dati. Mogu biti pomalo sramežljivi ili rezervirani kada je riječ o senzualnosti i neće biti vrlo agresivni, čak ni iza zatvorenih vrata.

Najugodnije se osjećaju s ljubavnikom koji će voditi put – ali prema Ribama treba se odnositi s nježnošću, jer su osjetljivi i lako budu povrijeđeni. Ako se lijepo odnosi prema njima, oni će biti najvelikodušniji, najromantičniji i najmaštovitiji ljubavnici.

OBAVIJENA MISTIKOM: ŽENA U OVOM ZNAKU NIJE SVJESNA SVOJE PRIVLAČNOSTI

DA BI DOBILA ONO ŠTO HOĆE – ŽENA U OVOM ZNAKU JE SPREMNA URADITI BAŠ SVE