in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

RAK

ČEŽNJA-POSETA-NADA

Ljubav

Slobodnim Rakovima je samo prva dekada marta statična, možda čak malo i obojena prošlošću ili osećajem zaglavljenosti u razmišljanjima o nekome ko nije pored vas. Prošle emotivne priče ostavite iza sebe, vreme vam je da date šansu svom srcu da ponovo zavoli. Aktivirajte se oko polovine marta, jer će ovaj period iznedriti mnogo kontakata sa surotnim polom, a iz ovog mnoštva probraće se neko ko zaslužuje vaše srce. Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ne trebaju da razmišljaju o onome što nemaju, već o onome što imaju. A trenutno imate vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

Posao

Druga dekada marta najbolja je za konkretne aktivnosti i pokretanje dogovora. U suštini, prilike koje tada napravite možete kasnije samo razvijati i nadograđivati. U tom periodu zaista je potrebno da budete aktivni, da se angažujete, da ne čekate da šanse pronađu vas, već da im krenete u susret. Po pitanju finansija – nećete biti baš nezadovoljni, ali smatrate da možete mnogo više.

Zdravlje

Biće vam osetljivi grlo i pluća. Takođe, moguće su alergije ili hormonski problemi. Potrudite se da budete što više u prirodi, u pokretu. Boravak pored vode vam odmara dušu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno