in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

VAGA

LJUBOMORA-NOVAC-PORUKA

Ljubav

Uhvatićete se za neke situacije za koje ćete smatrati da su vrlo važne (ili će vam bar tako u tom trenutku izgledati), da biste vrlo brzo shvatili da ste se sa voljenom osobom kačili oko zaista nebitnih i nevažnih stvari. Ne trošite ni vreme ni energiju ni vas ni partnera na ovakve stvari, kada već imate mogućnosti da poboljšate i učvrstite vaš odnos tokom marta. Slobodne Vage mogu biti u nedoumici zbog jake hemije i privlačnosti koja postoji između vas i jedne osobe. Ne znam šta vas to koči da se prepustite, ali u svakom slučaju – računajte da će se od druge polovine meseca stvari mnogo brže i konkretnije pokrenuti.

Posao

Finansije vam zaista donose velike nedoumice i zabrinutost. Da li je ovo problem sa naplatom ili se obim poslovanja smanjio – pitanje je – ali generalno gledano pravih razloga za brigu nema. Ovo je samo prolazna faza iz koje ćete se brzo izvući. Po pitanju dogovora i konkretnijih poslovnih šansi mnogo je bolja druga polovina meseca. Sta više, sam kraj marta donosi ozbiljnija dešavanja i realizaciju.

Zdravlje

Stres, neadekvatna ishrana i slabiji imunitet – ovo su stavke koje mogu dorineti da se povremeno tokom marta osećate kao da niste baš svoji….

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno