in

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu aktivira vrata u novu stvarnost. Vrata će se otvoriti, donoseći nove prilike i nove putove. Činjenica je da će čvor budućnosti slijediti znak Ovna – Svemir će nas sve naučiti kako živjeti po vlastitim pravilima, kako biti proaktivan i ne bojati se svojih želja. Pluton se također pokreće pod ovom pomrčinom Sunca, a zajedno s ovom snažnom energijom može pomoći u donošenju neslućenih prilika i buđenja koja nam pomažu da se potpuno ponovno rodimo i transformiramo u višu verziju sebe.

Mlad Mjesec događa se 20.4. u 05:13h, a potpuna pomrčina Sunca dogodit će se istoga dana u 6:12h na 29. stupnju Ovna. 29. stupanj također se smatra točkom najviše svijesti, gdje smo u mogućnosti integrirati sve lekcije tog horoskopskog znaka i djelovati iz njegovog najvišeg izražaja.

U svom najvišem izražaju, Ovan poziva na povjerenje, hrabrost, strast i pravu ravnotežu vodstva. Stoga, pogledajte gdje možete stvoriti prostor za dobrodošlicu ovim temama u svom životu u ovom periodu.

Ova pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca prva je pomrčina koju smo imali u Ovnu od 2015., čime započinje novi ciklus pomrčina koji će se nastaviti odvijati do ožujka/marta 2025. godine.

Pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu aktivira vrata u novu stvarnost. Vrata će se otvoriti, donoseći nove prilike i nove putove. Neke od ovih prilika mogu biti iznenađenje, ali druge mogu biti stvari na kojima već neko vrijeme radimo.

Snažna energija iza ove pomrčine stanjit će veo, povećavajući našu osjetljivost, kreativnost i intuiciju. Uz snažnu energiju Ovna, ovo je naša prilika da pronađemo hrabrost da postanemo vođa ili duhovni vodič vlastitih života.

Istinski horoskop BRAČNOG PARTNERSTVA: Kakav je ON u braku a kakva je ONA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora