in

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Humea, havajska božica plodnosti ovdje ima blaži utjecaj, ali dodaje visoko kreativnu energiju koju ova Pomrčina već ima. Humea ima dar da može rađati koristeći više dijelova tijela. Ona je ultimativni kreator i svi se mi možemo povezati i uskladiti s njezinim vibracijama kako bismo poboljšali svoju kreativnost, svoje reproduktivno zdravlje i svoje napore u manifestaciji.

Eris, božica nesloge i svađe, je u ovom trenutku usklađena s Jupiterom, dodajući energiju pomrčine. Prisutnost Eride i Jupitera zajedno ukazuje na neku nestabilnost, ali čini se da je dobro uravnotežena s drugim kozmičkim silama. Zapamtite, kada je Eris u pitanju, ona donosi neslogu i svađu jer zna da se može postići bolji način. Ona želi uzburkati status quo kako bismo mogli preispitivati stvari i na kraju pronaći novi put do veće harmonije.

Pluton, planet smrti i ponovnog rađanja, također se pokreće pod ovom pomrčinom Sunca. Iako Pluton vlada procesom transformacije iz smrti u ponovno rođenje, čini se da će energija ponovnog rođenja ovdje biti jače istaknuta. Prisutnost Plutona, zajedno sa snažnom pomrčinom Sunca, može pomoći u donošenju neslućenih prilika i buđenja koja nam pomažu da se potpuno ponovno rodimo i transformiramo u višu verziju sebe.

Utjecaj pomrčine na vaš život

Pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna postavlja temelje za pojavu novog puta. Sazrio je plodnom, kreativnom energijom koju možemo koristiti za oblikovanje i oblikovanje sljedećeg poglavlja naših života.

Vi ste sukreator Svemira, stoga koristite ovu moć i radite s Pomrčinom istražujući rad manifestacije i postavljajući namjere. Održavajte svoju vibraciju visokom i zapamtite da su sve stvari moguće, osobito kada iskoračite i postanete vođa svog života.

Ako želite dublje zaroniti u razumijevanje onoga što bi pomrčina u Ovnu mogla probuditi u vašem životu, pogledajte u koju kuću Ovan spada u vašoj natalnoj karti, budući da se te kućne teme mogu intenzivirati tijekom ovog razdoblja.

Istinski horoskop BRAČNOG PARTNERSTVA: Kakav je ON u braku a kakva je ONA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora