in

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA DECEMBRA 2020: SPREMI SE NA RASKID ALI I NA NOVU PRAVU LJUBAV KOJU SI ČEKALA

RAK ♋

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini decembra praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom. Bićete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje sa partnerom gde ćete se moći opustiti i uživati u lepim, romantičnim i intimnim momentima. Sredinom meseca Venera pravi trigon sa Saturnom i donosi vam dugo željenu stabilnost i sklad u vezi.

Druga polovina decembra biće promenljiva i donosi vam mogućnost za unošenje nečeg novog što bi imalo za cilj da poboljša vaš odnos sa voljenom osobom kako biste izbegli monotoniju. Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u Vodoliju, a Sunce ulazi Jarca i u vaše polje ljubavi. Uspećete da prevaziđete ono što vam je u prošlosti pravilo teškoće.

Ako ste slobodni:

Venera će do sredine decembra prolaziti kroz Škorpiona gde je slaba ali će i pored toga praviti povoljne aspekte sa planetama u vašem polju ljubavi i doneće vam mogućnost ulaska u avanturu sa osobom sa kojom ćete slagati uglavnom intimno, ali će vam to sasvim odgovarati i nećete očekivati nešto više od toga.

Konjunkcija Jupitera sa Saturnom u trećoj dekadi decembra doneće vam nova iskustva u ljubavi. Upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao emotivni partner. Nešto stariji Rakovi će u drugoj polovini decembra upoznati osobu sa kojom će pronaći mnogo zajedničkih interesovanja. Vrlo brzo ćete shvatiti da jedno drugom odgovarate kao emotivni partneri i ući ćete u skladnu vezu koja može da potraje.

LAV ♌

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina decembra biće puna zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vaš partner i vi uživati. Imaćete više vremena za zabavu i pokazivaćete više inicijative za izlaske udvoje. Potrudićete se i oko ostvarivanja zajedničkih planova i ciljeva, oko čega ćete biti potpuno usaglašeni. Jedno drugom ćete pružati podsticaje i podršku gde god se to pokaže potrebno.

Konjunkcija Jupitera i Saturna u drugoj polovini decembra odigraće se na početku znaka Vodolije i vašeg polja ljubavi. Osećaćete potrebu da na drugačiji način pristupate voljenoj osobi i imaćete bolji osećaj za potrebe i želje vašeg partnera. Vaša veza će tako dobiti na kvalitetu, učvrstićete međusobno poverenje, a uvećaće vam se i zajedničke finansije.

Ako ste slobodni:

Decembar vam otvara velike šanse da upoznate osobu sa kojom biste mogli da ostvarite skladnu emotivnu vezu kojom ćete biti zadovoljni u potpunosti. To od vas zahteva da budete aktivni, da često izlazite ili bar da budete u stalnom kontaktu sa prijateljima i poznanicima. Srodnu dušu ćete upoznati na javnom mestu i to će biti ljubav na prvi pogled.

Odmah ćete početi da se viđate i dugo vremena provodite zajedno. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete ući u vezu. Nešto stariji Lavovi će privlačiti pažnju svojim šarmom, izgledom i nastupom. Pojaviće se veći broj zainteresovanih za vezu sa vama. Osoba koju ćete upoznati u drugoj polovini meseca preko prijatelja pokazaće se kao pravi izbor.

DEVICA ♍

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Neptunom u prvoj dekadi decembra doneće vam intuitivno razumevanje sa partnerom. Osećaćete šta je vašem partneru potrebno i neće vam biti potrebne reči da biste jedno drugome pružili nežnost i podršku. Nejasnoće mogu iskrsnuti u vezi raspodele porodičnih obaveza. Odnos Venere sa Jupiterom će vam doneti više zabave i zadovoljstva.

Druga polovina decembra donosi vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete spremni da voljenoj osobi ispunite želju ili nešto što ste ranije obećali, kao i da priredite iznenađenje koje će vašeg partnera obradovati. U trećoj dekadi decembra bićete u prilici da odete na zajedničko putovanje koje ste više puta odlagali. Pripazite na troškove putovanja.

Ako ste slobodni:

Početak decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim šarmom, izgledom i ličnim kvalitetima. Zaljubićete se i počećete češće da se viđate i izlazite. Imaćete velika očekivanja i deo onoga što očekujete će vam se ispuniti. Nemojte da žurite i da idealizujete vašu novu simpatiju jer će biti potrebno više vremena da se dobro upoznate.

U drugoj polovini decembra ćete započeti emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva ali i nove izazove u ljubavi. Nešto starije Device će upoznati osobu sa kojom će u početku održavati česte kontakte, a u drugoj polovini decembra će početi da se viđaju. U početku ćete biti nesigurni ali će druga osoba biti emotivno otvorena i odnos će ići u dobrom pravcu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. NOVEMBAR 2020: UNEĆETE KVALITETNE PROMENE U VAŠ ODNOS SA PARTNEROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020: IDEALNE MOGUĆNOSTI DA ZAPOČNETE VEOMA SKLADNU EMOTIVNU VEZU