in

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

RAK

Ovaj znak večito željan pažnje i ljubavi u stvari i te kako je spretan u kuhinji, ima gomilu kuvara u biblioteci ali je nasrećniji kada ga izvedete u restoran. Pomalo lenj, kuva kada mora a tada maestralno. Prema sebi je bolešljiv i na najmanji povod je nesrećan što mu daje za pravo da jede čokoladu u ogromnim količinana, da se „teši“ pijući velike količine kafe a muškarci odu na „partiju razumevanja“ sa prijateljima u kafanu.

Žene su sklone da jedu kuvano slatko od voća, sladoled, muškarci vole roštilj. Mali broj predsavnika ovog znaka zna da treba da jede mnogo zelene salate i plodva mora i jedino to ga čini zdravim.

LAV

Kada je hrana u pitanu Lavu nikada dosta. Uglavnom ne može da prođe ni pored jednog kioska sa hamburegerima, voli ljuto, hot red čili pepers može da sluša ili jedne svejedno mu je. Lav voli pivo, sve što je penušavo, sve što je nezdravo iako ima gomilu knjiga o zdravlju jer povremeno upada u faze hipohondrije i ide na drastičnu dijetu kada ga bilo šta zaboli.

Tada ga treba uhvatititi i prisiliti ga da jede samo ono što njegovom organizmu odgovara a to je lagana barena hrana ali ne bez mesa jer lavovi su predatori pa se tako ponašaju i humani predstavnici ovog znaka, naročito ako su nulta krvna grupa. Malo vina mu prija kao i što više voća koje se ne seti da pojede.

DEVICA

Ako postoji neko s kim su roditelji imali najviše problema kada je ishrana u pitanju to je Devica. Ili je bila sklona da se duri dok joj ne daju čokoladu, sladoled ili bombone ili nije ništa jela. Odrasla nije ništa bolja.

Čuveni nervčik horoskopa mora da ima osećaj sitosti ali sve mora da bude i lepo aranžirano tako da joj je potrebno omogućiti mirnu atmosferu za vreme jela, najbolje u restoranu uz tihu muziku. Mnogo važnije od žita sa šlagom je da je ne opterećujete nikakvim problemima, teškim temama. Slatkiši joj uništavaju pankreas i zato joj najviše odgovaraju lagane čorbe, uglavnom potaži, nije mesojed pa neće „otkinuti“ na roštilj.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE TE OSTAVITI ČIM SE POJAVI NEKO BOLJI

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA