in

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

VAGA

Ovom predstavniku zodijačkog znaka najviše odgovara hrana koju drugi spremi, kanapei, minjoni, sladoled, hrana na prijemima, sve što se „nabode“. U povremenim fazama kada izlgadni sebe dijetama, navali na mađarske specjalitete ili kinesku kuhinju dok joj ne pozli.

Zdrava hrana za vagu je integralni prinač, zelena salata, istočnjački začini, plodovi mora i sve to „začinjeno“ ljubavlju u lepoj atmosferi. Vaga voli da je svi ostave na miru i njen problem može biti opterćenost bubrega zbog čega treba da uzima dosta minerlane vode ali negazirane i biljni čajevi.

ŠKORPIJA

Predstavnici ovog znaka vole druge da šokiraju, između ostalog i svojim ukusom. Ako neko naručuje nešto zbog čega šef sale čupa kose od užasa to je Škorpija. Tražiće kavijar u drumskoj kafani ili proju u najeminentijem restoranu. Istini za volju, zadovoljava se krvavim biftekom, crnim vinom, voli lignje, može da proba egzotične začine, meksičku kuhinju ali nije toliko komplikovavan kako izgleda.

Zdrava hrana, čak ne i u većoj količini Škorpju čini zadovoljnu. Mnogo joj je važnije da je spreljena specijalno za nju, sa mnogo ljubavi a i sama je odličan kuvar.Semenke, susam, kikiriki joj je uvek na dohvat ruke.

STRELAC

Pošto voli da što manje boravi u kući i uglavnom jede po restoranima i ovaj predstavnik Zodijaka je razlog što cvetaju lanci brze hrane. Voli ljuto kečap, snef, začinjena hrana ga energetski podiže uz neka energetska pića.

Voli kokosovo mleko,kokosovo brašno, slatkiše, a zaboravio je kako izgleda pijaca u proleće i zbog toga je sklon upalama žučnih kanala pa mu treba servirati čaj od maslačka, hajdučke trave, nane, sve što smiruje nervni sistem ovog veselog ali nervoznog znaka.Trebalo bi da izbegava veće količine kafe i svih preterano stimulativnih pića, i da pređe na baren krompir i pirinač.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE TE OSTAVITI ČIM SE POJAVI NEKO BOLJI

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA