in

OVO JE TVOJA SLABA TAČKA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Kažu da će svako od nas treba da teži da postane najbolja verzija sebe. Takođe kažu da to nije moguće ukoliko nismo svesni svojih mana odnosno slabosti. Upravo je to ona strana ličnosti na koju će vam ovaj horoskop skrenuti pažnju, i pomoći vam da radite na sebi.

Ovan

Kod Ovnova su stvari jednostavne – sve je u redu dok god su oni glavni i dok niko ne ugrožava njihovu ulogu vođe, za koju misle da isključivo njima pripada. Po određenim karakteristikama jeste tačno da se osobe rođene u ovom znaku mogu smatrati rođenim vođama, ali kako to svakako nije moguće uvek ostvariti, često dolazi do konflikta, koji je posledica njihovog ekpolizvnog besa.

Ovakva vrsta reagovanja je vrlo svojstvena Ovnovima i može se smatrati njihovom glavnom slabom tačkom kada je karakter u pitanju.

Takođe, loši su u slušanju drugih i uvažavanju saveta, što im dosta toga otežava kako na privatnom tako i na poslovnom planu gde je timski rad neminovan.

Ukoliko se prepoznajete u ovim redovima, definitivno treba da poradite na sopstvenoj percepciji sebe.

Bik

Kako stvari stoje sa Bikovima? Sigurno znate da osobe rođene u ovom znaku važe za vrlo stabilne i pouzdane, što ih čini dobrim prijateljima, kao i lojalnim zaposlenima.

Međutim, ponekad mogu preterati u toj svojoj stabilnosti, u čemu i ležni njihova glavna slabost. Bikovi su skloni da se uljuljkaju u određene okolnosti koje su im postale udobne, i jako teško se pokreću iz nje. Jednostavno, oni vole da funkcionišu po već dobro poznatoj rutini u kojoj je sve već definisano. To znači da izlazak iz komforne zone njima baš i nije svojstven vid ponašanja.

Jednostavno, Bik ne goni želja za isprobavanjem novih stvari u životu,što može dovesti do toga da često propusti brojne prilike. Kada se ušemi u poslu, osoba rođena u ovom znaku nekako prestaje da pokazuje želju za napredovanjem.

To je svakako nešto što najviše šteti njima samima, i definitivno je slabost na kojoj treba raditi.

Blizanci

Blizanci su definitivno interesantan horoskopski znak – lelujavi i uvek puni zanimljivih priča i novih ideja. I upravo potpuno suprotno Bikovima, koji su postojani do srži, osobe rođene u ovom znaku nikako ne mogu da se skrase i pronađu uporište.

Blizancima nije nikakv problem da promene svoje mišljenje, da se predomisle, ne drže obećane reči i slično. A , zašto je to tako, ne znaju ni oni sami. Jednostavno, oni ne mogu da se skrase, površni su u svojim nastojanjima, i ako ih pitate da vam pojasne zašto je to tako, ni oni neće znati.

Osobe rođene u ovom znaku zodijaka su pravi kameleoni i uživaju u tome.

Naravno, zbog toga mogu imati poteškoća u odnosu sa poslodavcem, kada je poslovni plan u pitanju, ili sa pronalaskom srodne duše na ljubavnom planu, te bi svakako trebalo da se potrude da uspostave kakav takav balans.

TVOJ ČUVAR: SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ DRAGI KAMEN SA POZITIVNIM DEJSTVIMA

SA NJIMA NEMA OKOLIŠANJA: 2 NAJDIREKTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA