in

OVO JE TVOJA SLABA TAČKA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su mirne osobe, koje nikako nisu sklone bilo kakvim sukobima i ispadima. Ipak, u određenim situcijama, to postaje njihova glavna slabost, jer one pod svaku cenu izbegavaju konflikt, čak i onda kada je on neminovan, odnosno konstruktivan.

Jednostavno, Vage ne žele da se suprotstave bilo kome i da pokažu da su njihovo mišljenje i stav povodom nečega drugačiji. Radije se odlučuju za pasivnu agresiju, što je vrlo iritantno.

Poruka svim osobama rođenim u ovom znaku jeste da se malo okuraže i da se ponekad slobodno ne slože sa drugima.

Škorpija

Škorpijama nije lako. Osobe rođene u ovom znaku mogu biti najdivniji partneri i prijatelji, a u onom momentu kada se njihov otrov akivira, što je slučaj u situacijama kada se osete ugroženim bilo opravdano ili neopravdano, postaju potpuno van kontrole, opasni i uvredljivi po svoju okolinu.

To je definitivno njihova najveća slabost, a što je najgore i oni su svesni te svoje destruktivnosti, jer joj i sami robuju.

Škrorpije treba da ulože sve moguće napore kako bi se rešile sve te negativnosti.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku nepopravljivi su avanturisti – radoznalog duha i željni novih saznanja. U tome nema ništa loše sve dok taj njihov avanturizam ne pređe u krajnost, kada postaje njihova najveća slabost.

Šta to znači? Strlečevi nikako ne mogu da podnesu i poštuju autoritete, a znamo da su pojedini autoriteti u životu neminovnost, sebični su i ne žele da se odreknu svoje apsolutne slobode, iako znamo da prava sreća dolazi tek onda kada prestanemo isključivo sami sebi da budemo bitni.

Savet osobama rođenim u ovom znaku jeste da pokušaju da se malo ukalupe, videće da to i nije tako strašno.

TVOJ ČUVAR: SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ DRAGI KAMEN SA POZITIVNIM DEJSTVIMA

SA NJIMA NEMA OKOLIŠANJA: 2 NAJDIREKTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA