in

OVO JE TVOJA SLABA TAČKA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, i učiniće sve da u životu obezbede željeni društveni status i dosta novca, što će im pružiti sigurnost. U tome će uglavnom i uspeti. Međutim, njihova glavna slabost jeste u tome što su duboko u sebi nesigurni, previše polažu na tuđe mišljenje – zato im je društveni status toliko i bitan, i nadasve su svojevrsni životni pesimisti.

Savet za osobe rođene u ovom znaku jeste da mnogo više treba da rade na sebi iznutra nego spolja.

Vodolija

Evo ga još jedan lelujavi znak zodijaka. Vodolije su divne u svojoj dečjoj naivnosti, iskrenosti, smehu koji ih uvek krasi, sjajni su prijatelji, pa i ljubavni partneri sve dok je ta druga osoba spremna da ih prati u njihovom ritmu.

Međutim, njihova glavna slabost je u tome da jednostavno imaju otpor prema svemu što bi značilo preuzimanje odgovornosti, koja je, kao što znate, u životu ipak neminovnost, barem kada pričamo o odrasloj i zreloj osobi.

Tako da, drage Vodolije, mi vam želimo da u određenom trenutku ipak prestenete da budete Petar Pan i da spoznate sve čari sveta odraslih, što i dalje ne znači da će vas vaša vedrina i životni optimizam napustiti. Naprotiv, oni vam mogu biti samo od pomoći.

Ribe

Ribe su senzitivni i emotivni vodeni znak zodijaka, koje krasi kreativnost i želja da da pomažu drugima. U svemu tome često zaborave na sebe.

Ipak, njihova glavna slabost jeste u tome što često kao prvo nisu svesni realnosti, a kao drugo imaju potrebu da pobegnu od nje.

Ribe ne umeju najbolje da se suoče sa problemima, oni ih do te mere guše i parališu da ne vide drugo rešenje osim da jednostavno nestanu i počnu neku drugu životnu priču.

U tom smislu Ribe su nestalne, brzoplete, i to je definitivno nešto na čemu treba da rade kako bi zasta mogle ostvariti potpunu sreću.

TVOJ ČUVAR: SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ DRAGI KAMEN SA POZITIVNIM DEJSTVIMA

SA NJIMA NEMA OKOLIŠANJA: 2 NAJDIREKTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA