in

OVO JE TVOJA SLABA TAČKA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Rak

Evo ga i horoskopski znak koji je poznat po svojoj dobroj duši i izrazito emotvnoj prirodi. Jasno je da sva ta ljudska toplina predivna stvar, ali glavna slabost Rakova je upravo u njoj – osobe rođene u ovom znaku dozvoljavaju da ih emocije potpuno parališu i da u svakoj situaciji upravljaju njima, što naravno nikako nije dobro.

Emotivna strana Rakova pomućuje njihov razum i moć rasuđivanja, čini ih slabima i nesamostalnima, te im je za sve potrebno tuđe odobrenje i odobravanje.

Takođe mogu biti naporni i za porodicu, jer im nikad nije dovoljno ljubavi, pažnje i maženja.

Savet svim Rakovima jeste da što više rade na tome da očvrsnu.

Lav

Kraljevi džungle žele ujedno da budu i kraljevi zodijaka. Svi znaju da osobe rođene u ovom znaku žele da u svakom momentu budu u centru pažnje, da uživaju u hvalospevima i priznanjima, da su doboko uverene da sve znaju najbolje itd.

Svakako, sve to ih čini samopouzdanima, što im može dosta pomoći u životu, ali sa druge strane i arogantnima, u čemu i jeste njihova najveća slabost.

Lavovi ne umeju, i onda kada su zaista izvanredni u svemu što čine, da se oslobode te arogancije i nadmenosti u svom ponašanju, što je naravno svima jako iritantno.

To im se onda obija od glavu, jer ljudi počnu da ih izbegavaju. Dakle, Lavovi, slobodno budite u centru pažnje, ali smanjite malo doživljaje.

Devica

Glavna osobina osoba rođenih u ovom znaku jeste njihova neverovatna analitička sposobnost i potreba da sve raščlane do najsitnijih detalja, kao i da u svemu što rade budu apsolutno savršeni. Ona je ujedno i njihova vrlina i mana.

Dok im taj urođeni perfekcionizam sa jedne strane može obezbediti uspeh u životu, sa druge strane vrlo često vodi ga osećaju ankioznosti i paničnim napadima, kao osobenim crtmama ponašanja.

Jednostavno, Device u određenom trenutku dosegnu svoju tačku pucanja, i onda sve krene nizbrdo. Sklone su i opsesivno-kompulsivnim poremećajima.

Savet je da nađu način kako znaju i umeju da se malo opuste, da ne budu toliko stroge prema sebi, i da nauče da je lepota u nesavršenostima.

TVOJ ČUVAR: SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJ DRAGI KAMEN SA POZITIVNIM DEJSTVIMA

SA NJIMA NEMA OKOLIŠANJA: 2 NAJDIREKTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA