in

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

VAGA

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vage vrlo su kooperativne, miroljubive i ne vole biti same. Obožavaju voditi kvalitetne razgovore i biti u društvu zanimljivih ljudi te su fascinirane umjetnošću i svime što je lijepo.

Vaga treba ravnotežu i simetriju u svom životu kako bi se osjećala najbolje, a najbolje se osjeća kao dio grupe ljudi. Ne podnosi nejednakost i nepravdu i branit će svakoga kome je nanijeta nepravda. Treba partnera koji također voli mir i harmoniju i koji ima opušten pristup životu.

Najbolja opća kompatibilnost: Blizanci i Vodenjak

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Ovan

ŠKORPION

Osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpiona krasi mirnoća i sabranost u svakoj situaciji i jako dobro znaju čuvati tajne. Zbog toga su divni prijatelji jer im se može vjerovati. Uvijek zrače dozom tajanstvenosti i ne pokazuju često osjećaje. Snalažljivi su i strastveni te vrlo kreativni.

Krasi ih izuzetna senzualnost, a u ljubavnoj vezi trebaju partnera koji će imati strpljenja jer Škorpionu treba vremena da stekne nečije povjerenje. Žele inteligentnog i iskrenog partnera koji neće imati tajne.

Najbolja opća kompatibilnost: Rak i Ribe

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Bik

STRIJELAC

Osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelca trebaju slobodu i vole provoditi vrijeme vani, a ne podnose baš kada im druge govore što da rade. Vrlo su znatiželjne i ekstrovertirane. Obožavaju putovati jer moraju stalno biti u pokretu u svojoj potrazi za smislom života.

Imaju filozofski um, ali sjajno se izražavaju. Strijelac je zaigran i duhovit pa u ljubavnoj vezi treba nekoga tko je također opušten i srdačan, ali i osjećajan, ekspresivan i spreman na pustolovinu.

Najbolja opća kompatibilnost: Ovan i Lav

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Blizanci

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JANUAR 2019-TE: SLIJEDI NALET NOVE ENERGIJE, STRASTI I AVANTURA

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE